Golf Joy Travel svart liten
 

Woodlands Country Club

Woodlands Country Club

1895SEK

per person

Bekväm ”Golf-hemester” i vackra Skåne! En avkopplande vistelse i den skånska naturen med boende mitt på banan. Ibland behöver man inte ta sig så långt för en härlig golfupplevelse. En golfresa inom Sveriges gränser är inte bara trevligt utan även snällt för miljön. En perfekt ”getaway” för vännerna, paret eller familjen. Eller varför inte golfligan? Woodlands Country Club är belägen mitt i den skånska naturen, cirka 1 mil söder om Örkelljunga. Rum Anläggningen erbjuder hotellboende men även mycket fina hus att hyra. Dubbelrummen är rymliga och har trevliga terrasser att…

Bekväm ”Golf-hemester” i vackra Skåne! En avkopplande vistelse i den skånska naturen med boende mitt på banan.

Ibland behöver man inte ta sig så långt för en härlig golfupplevelse. En golfresa inom Sveriges gränser är inte bara trevligt utan även snällt för miljön. En perfekt ”getaway” för vännerna, paret eller familjen. Eller varför inte golfligan? Woodlands Country Club är belägen mitt i den skånska naturen, cirka 1 mil söder om Örkelljunga.

Rum

Anläggningen erbjuder hotellboende men även mycket fina hus att hyra. Dubbelrummen är rymliga och har trevliga terrasser att koppla av på efter dagens utmaning på golfbanan. Husen är hela 150 kvadratmeter med 4 dubbelrum och 2 badrum – perfekt för den större familjen eller golfligan. Våra priser avser hotellboende.

Anländer du med bil kan du bekvämt parkera den precis utanför boendet. Både hotellrummen och husen ligger på bekvämt gångavstånd från första tee och klubbhuset. I klubbhuset finns receptionen, golfshop, restaurang och ett omklädningsrum med dusch och bastu.

[/vc_row]

Plats

Woodlands Country Club

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Datum1/4 - 30/9
VARDAG
1/4-30/9
HELG
1 natt i dubbelrum inkl frukost & 1 tvårättersmiddag
Fri golf på Woodlands GC inkl rangebollar
2 195 kr2 495 kr
2 nätter i dubbelrum inkl frukost och 2 tvårättersmiddagar
Fri golf på Woodlands GC inkl rangebollar
3 295 krPå förfrågan
3 nätter i dubbelrum inkl frukost och 3 tvårättersmiddagar
Fri golf på Woodlands GC inkl rangebollar
4 695 kr5 395 kr

Golf på hemmaplan

Här är ett förslag på golfbanor, om du är nyfiken på andra banor så ta  en titt i golfguiden.

FAKTA
Cedar & Pine PAR 72
Pine & Magnolia PAR 71
Magnolia & Cedar PAR 71

Woodlands Country

Woodlands Country Club är en park- och skogsbana. Här erbjuds 27 trevliga golfhål uppdelat i slingorna ”Pine”, ”Cedar” och ”Magnolia”. Slingorna Pine och Cedar designades av Hans Fock och öppnade upp för spel 1991. Den senaste slingan, ”Magnolia”, stod klar för spel 2010 och är designad av Donald Steel. Banan är lätt kuperad men med en del generösa fairways. Hålen är varierade och omgivningen vacker. Det allra vackraste hålet sägs vara ”Floridahålet” som är ett ganska kort hål med klurigt. Här kan man se en kyrkoruin från 1200-talet. Här finns goda möjligheter till golfträning med rangemattor under tak, stora puttinggreener och en korthålsbana för närspelsträning

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor