035 356 81

Mån - tor 9.00 - 17.00

Upp
Villa Mercede Hotel & SPA – Golfjoy
fade
5868
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5868,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Villa Mercede Hotel & SPA

Golfjoy / Villa Mercede Hotel & SPA

Villa Mercede Hotel & SPA

5495SEK

per person

Golfresa till den eviga staden Rom! Inbäddat i grönskande kullar sydost om Rom ligger Frascati – en härlig by känd för sina vita viner. Villa Mercede Hotel & Spa är beläget strax utanför centrala Frascati i området Castelli Romani. Hotellet ligger 10 km från Roms ringled och 15 minuters bilresa från flygplatsen Ciampino. Här checkar du in och möts av ett lugn omgivning med tillgång till moderna bekvämligheter. Du har kända vingårdar, golf, friluftsliv och bra shopping inom räckhåll. Rum Alla rum på Hotel & Spa Villa Mercede har luftkonditionering…

Golfresa till den eviga staden Rom! Inbäddat i grönskande kullar sydost om Rom ligger Frascati – en härlig by känd för sina vita viner.

Villa Mercede Hotel & Spa är beläget strax utanför centrala Frascati i området Castelli Romani. Hotellet ligger 10 km från Roms ringled och 15 minuters bilresa från flygplatsen Ciampino. Här checkar du in och möts av ett lugn omgivning med tillgång till moderna bekvämligheter. Du har kända vingårdar, golf, friluftsliv och bra shopping inom räckhåll.

Rum

Alla rum på Hotel & Spa Villa Mercede har luftkonditionering och eget badrum med badkar eller dusch. WiFi är gratis och det finns även en LCD-TV med satellitkanaler.

Restaurang

Hotellets restaurang “La Cucina con vista” är en modern restaurang med plats upp till 250 personer. Restaurangen serverar mat inspirerad av det italienska köket tillsammans med fina viner. Råvarorna är noga utvalda och kocken använder svåra tekniker för att tillreda mycket inbjudande och goda rätter. Borden är noggrant utplacerade för att säkerställa att alla gäster kan njuta av utsikten över Rom genom stora panoramafönster. Restaurangen har även en uteservering. Hotellets bar ”Rapsodia Lounge” är en mysig samlingsplats. Här erbjuds musikunderhållning och “Happy Hour” där gästerna kan njuta av goda drinkar, aptitretare och en special lounge aperitif från klockan 18.00.

SPA

Juvelen i hotellets krona är den härliga SPA-avdelningen som är en oas för total avkoppling. Här kan man verkligen varva ner med en massage, jacuzzi, bastu eller ångbad.

Upplev fotboll Live i Rom!

Italien brinner för fotboll! Rom har två lag med i högstaligan. Vill du uppleva stämningen live? Kolla gärna in footballtravel.se för aktuella matcher och hjälp med att ordna biljetter!

Plats

Villa Mercede

Avstånd 
Flygplats Ciampino7 km
Flygplats Fiumicino35 km
Centrala Rom20 km
Castelgandolfo GC15 km
Marco Simone GC26 km

Golfpaket Villa Mercede Hotel Frascati 20211/1-31/12
4 nätter i dubbelrum
inklusive frukost
3 dagsgreenfees på Castelgandolfo
1 x 30 min massage
10% rabatt på SPA inträde och behandlingar samt 10% rabatt i hotellets restaurang/bar
5 495 SEK
Samma som ovan i enkelrum6 850 SEK
7 nätter i dubbelrum
inklusive frukost
3 dagsgreenfees på Castelgandolfo
1 x 18 hål på Marco Simone GC eller Aquasanta GC
10% rabatt på SPA inträde och behandlingar samt 10% rabatt i hotellets restaurang/bar
8 250 SEK
Samma som ovan i enkelrumKontakta oss för pris

Golf vid Villa Mercedes

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA
Grundad 1989
PAR 72
Design Jim Fazio

6 037 m

5 327 m

Marco Simone

Marco Simone Golf Club, kommande Ryder Cup banan 2022. Banan är ritad av arkitekten Jim Fazio och öppnade i 1989. Den anses vara en av de mest prestigefyllda golfbanorna i Italien. Banan har en utmanande layout där varje hål har sin unika karaktär, smala fairways, sjöar och flera höjdskillnader. Marco Simone GC är uppkallad efter det slott som ligger precis på banan med sitt torn syns från många hål. Från de högsta utslgasplatserna har men en hisnande vy över över omgivningarna och Rom.

FAKTA
PAR 70
Grundad 1979

5 503 m

4 878 m

Fioranello Golf Club

Det här är en pittoresk 18 håls parkbana som perfekt smälter in den vackra natursköna miljön bland ruinerna av de romerska akvedukter och den enastående utsikt över Castelli Romani. Banan är relativt kort, utmaningarna ligger i att spela med precision och lite eftertanke. Här finns ett trevligt klubbhus med stor pool, restaurang och bar med utsikt över den romerska landsbygden.

FAKTA
PAR 71

5 909 m

5 200 m

Rom Castel Gandolfo

Fin och utmanande 27 håls parkbana med mycket vatten och strategiska bunkrar. Väldesignade, snabba och lagom ondulerade greener. Den lite kortare 9-hålsbanan, Percorso Rosso, är även den utmanande och rolig att spela.