Golf joy travel

Underbart läge i pittoreska Lagos

Upptäck charmiga kullerstensgator, gastronomiska läckerheter och en glittrande kustlinje med en vistelse på Tivoli Lagos Hotel.

Upptäck Lagos!

Det här 4 *hotellet har ett utmärkt centralt läge vid den historiska fiskebyn Lagos i den västra delen av Algarve. Det är till den här delen av Algarve man ska resa om man vill uppleva det genuina av Portugal med de små pittoreska städerna, fiskebyar och orörda naturliga stränder.
Hotellet i Lagos mysiga centrum där det är det är liv och rörelse året om. Lagos karaktäriseras av den stora marinan, de smala kullerstensgatorna samt dess många torg där du finner en massa uteserveringar och härliga restauranger.
Tivoli Lagos har ett urval av restauranger som serverar portugisisk mat och internationella rätter. Här finns även bra utomhus pool och en inomhuspool.
Med närheten till både marinan och den långa stranden så finns det ju flera olika vattenaktiviteter att testa på exempelvis bodyboard och kitesurfing eller varför inte boka en båttur ut att se delfinerna eller kanske prova fiskelyckan?

Bra att veta

Om golf och mer inspiration om Lagos

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? 


Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Tivoli Lagos
kr 10 450 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 5 greenfee (2x Palmares; 2x Boavista; 1x Espiche)

Låt oss komma med ett reseförslag

1