Golf Joy Travel svart liten
 

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

5995SEK

per person

Njut av en lyxig golfsemester i hjärtat av Costa del Golf! Femstjärniga The Westin La Quinta Golf Resort & Spa lockar med förstklassiga golfupplevelser på sin egna 27 hålsbana. Marbella med den trevliga strandpromenaden samt den exklusiva marinan i Puerto Banus ligger inom ett bekvämt avstånd. The Westin La Quinta Golf Resort & Spa är en lyxig golfresort som har ett idealiskt läge i hjärtat av den välkända ” Golf Valley” i Marbella. Här trängs flera av de välbekanta golfbanorna så som Los Naranjos GC, Las Brisas GC, Atalaya GC…

Njut av en lyxig golfsemester i hjärtat av Costa del Golf! Femstjärniga The Westin La Quinta Golf Resort & Spa lockar med förstklassiga golfupplevelser på sin egna 27 hålsbana. Marbella med den trevliga strandpromenaden samt den exklusiva marinan i Puerto Banus ligger inom ett bekvämt avstånd.

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa är en lyxig golfresort som har ett idealiskt läge i hjärtat av den välkända ” Golf Valley” i Marbella. Här trängs flera av de välbekanta golfbanorna så som Los Naranjos GC, Las Brisas GC, Atalaya GC och Los Aqueros Golf & Country Club. Ja, utöver La Quintas egna fina 27 håls golfbana.
Anläggningen ligger högt placerad, omgiven av Sierra Blanca bergen och med strålande vyer över Medelhavet. Hotellet har ett härligt poolområde som inramas den stora trädgården.

Rum

Hotellet har 170 eleganta dubbelrum och juniorsviter inredda i ljusa färger. Samtliga har luftkonditionering och rymliga balkonger eller terrasser med utsikt mot poolområdet och/eller golfbanan.

Restaurang

Hotellet har två restauranger och tre barer. Sunsa Restaurang fokuserar på medelhavsmat med lokala råvaror i fokus och det är även här man avnjuter frukosten med utsikt över poolen. Klubbhusrestaurangen erbjuder en fin panorama utsikt över golfbanan och här kan man sitta på den stora terrassen och avnjuta en lunch, snacks eller bara något svalkande. Även här är det genomgående temat på menyn Medelhavet. Hotellet har även 3 barer – Aljama Bar, El Mirador Pool Bar och Hoyo 19 Bar. Aljama Bar är inspirerad av Mellanöstern är perfekt för en aperitif eller ett drink efter middagen. El Mirador Pool Bar serverar svalkande drycker och lättare snacks under dagen och framåt kvällskvisten för att göra poolhänget komplett. Hoyo 19 Bar ligger precis vid golfbanan och är det perfekta stället för ett kort stopp under golfrundan vare sig det är en kaffe eller något svalkande man är sugen på.

Aktiviteter

På hotellets område ligger Heavenly Spa by Westin, det är ett 1 500 kvm stort Spa som har allt man kan önska sig för hälsa och välbefinnande. Här finns två padel banor och naturligtvis har dom även ett välutrustat gym som är öppet 24h om dygnet alla dagar i veckan och dom erbjuder även fitnessklasser.
Vill man åka in till Puerto Banus eller Marbella erbjuder hotellet, på vissa specifika tider, en gratis shuttle tur/retur som måste förbokas i receptionen och gäller i mån av tillgänglighet.


Plats

Avstånd
Malagas flygplats64 km
Puerto Banús7 km
Marbella stad16 km
Guadalmina GC5,5 km
Los Naranjos GC1,7 km
Los Arqueros GC5,6 km
Atalaya GC9 km
Las Brisas GC2,7 km

Golfpaket Westin La Quinta 5/9-8/109/10-30/11
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål på La Quinta
6 5955 995
Samma som ovan i enkelrum7 6507 650
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål på La Quinta
11 39510 395
Samma som ovan i enkelrum15 65015 650
Padel kan bokas på plats, 25 Euro per bana och timme inkl rack
 

Om golf är din passion har du kommit till den bästa regionen i Spanien! Här i Analdusien kan du njuta av sol 321 soldagar om året, vackra stränder varierande landskap med och golf året runt. Andalusien erbjuder en stor mängd banor av högsta kvalitet, många klubbar är värdar för återkommande mästerskap och Tourer. Här finns alla möjligheter att hitta en bana som blir din favorit

FAKTA
PAR 72
Grundad 2006
Design Alfonso Viador

A 2 838 m
B 2 649 m
C 3 057 m

2 707 m
2 445 m
2 896 m

2 345 m
2 138 m
2 462 m

La Quinta G & CC

Med ett härligt ostört läge i hjärtat av Golf Valley ligger denna imponerande 27 håls anläggning. De tre 9 håls slingorna är inbäddade i frodig grönska och smälter naturligt in i landskapet. De tre slingorna bjuder på variationsrika golfupplevelser. Här utmanas sina färdigheter som golfare med tekniskt spel, längd och precision. Väljer man att inte ta en golfbil får konditionen också sitt då banan är rätt kuperad.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor