Golf Joy Travel svart liten
 

Sofitel Essaouira Mogador

Sofitel Essaouira Mogador

8550SEK

per person

En pärla i Marocko! Essaouira är en pittoresk fiskestad med knappt hundratusen invånare. Den charmiga gamla stadsdelen är inringad av en medeltida stadsmur med kanoner riktade mot horisonten och historiska pirater. Innanför muren är byggnaderna vitputsade och den dagliga handeln pågår överallt. Det här är ett elegant hotell i hjärtat av Mogador-anläggningen med en fantastisk utsikt över Atlanten och golfbanan ”Mogador” som är designad av Gary Player. Sofitel Essaouira Mogador Golf & SPA är vänt mot havet och har ett fantastiskt poolområde med enastående vy. Rum Här finns 147 lyxiga hotellrum…

En pärla i Marocko! Essaouira är en pittoresk fiskestad med knappt hundratusen invånare. Den charmiga gamla stadsdelen är inringad av en medeltida stadsmur med kanoner riktade mot horisonten och historiska pirater. Innanför muren är byggnaderna vitputsade och den dagliga handeln pågår överallt.

Det här är ett elegant hotell i hjärtat av Mogador-anläggningen med en fantastisk utsikt över Atlanten och golfbanan ”Mogador” som är designad av Gary Player. Sofitel Essaouira Mogador Golf & SPA är vänt mot havet och har ett fantastiskt poolområde med enastående vy.

Rum

Här finns 147 lyxiga hotellrum och sviter. De är utrustade med luftkonditionering, te/kaffekokare, minibar, platt-TV, dubbelsäng, terrass eller balkong med sittplatser med utsikt över golfbanan eller havet.Rummen är dekorerade i exotiska trädslag och i morisk stil som smälter fint ihop med eleganta möbler.

Restauranger

Sofitel Essaouira Mogador Golf & SpaSofitel har fyra restauranger som erbjuder härliga menyer med fantastiska rätter – allt från kreativ fransk-marockanska fusion till färska lokala skaldjur & internationella favoriter. Hotellet har trevliga barer och härliga sällskapsutrymmen för att träffas.

Aktiviteter

Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa har alla faciliteter man kan önska sig med flera restauranger, nattklubb, stor central pool, gym, spa – allt i högsta klass. Men det allra störst dragplåstret för många är nog golfbanan, Mogador, som ligger inbäddad nära sanddynerna och havet.

Plats

Sofitel Essaouira Mogador Golf

Avstånd
Marrakech Flygplats183 km
Essaouira8 km

Golfpaket Sofitel Essaouira Mogador 1/11-25/12
4/1- 28/2
1/4-30/4
26/12-3/11/3-31/3
1/5-30/6
7 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Mogador
Tillgång till träningsområden samt 25 rangebollar/dag
8 55012 6958 695
Samma som ovan i enkelrum11 25015 35013 950
 

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Marocko har ett stort utbud av härliga banor så är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

FAKTA

Par 72
Grundad 2006
HCP-krav D 36 / H 28
Designad av R Gary Player

6 068 m

4 760 m

Mogador

Det här är en underbar spelupplevelse! Det här är en oerhört vackert placerad mästerskapsbana med en design som utmanar alla typer av golfare. Här finns breda välskötta fairways och snabba, ondulerade greener som skyddas av stora, men ofta grunda sandbunkrar. Banan ligger utmed kusten, en del i utmaningen är vinden som ofta kan bli rätt stark här i Essaouira. Flera hål har en slående vy över Atlanten, Essaouira och ön Mogador i bakgrunden.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor