035 356 81

Mån - tor 9.00 - 15.00 fre 9.00-12.00

Upp
Skjoldenæsholm – Golfjoy
fade
4937
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4937,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Skjoldenæsholm

Golfjoy / Skjoldenæsholm

Skjoldenæsholm

4050SEK

per person

Danmark känns så nära, men ändå kopplar man av som om man vore långt bort från vardagen. På Skjoldenæsholm har du allt på ett och samma ställe – två golfbanor, vacker naturskön miljö och underbar mat. Hotellet ligger mitt på banan och det är inte långt att ta bilen in till Roskilde för lite shopping och uteliv. Skjoldenæsholm kan spåras så långt tillbaka som till 1348, då denna vackra herrgård ägdes av Valdemar Atterdag. 1567 revs herrgården och det sägs att Frederik den II återanvände byggmaterialet för att bygga Frederiksborgs…

Danmark känns så nära, men ändå kopplar man av som om man vore långt bort från vardagen. På Skjoldenæsholm har du allt på ett och samma ställe – två golfbanor, vacker naturskön miljö och underbar mat.

Hotellet ligger mitt på banan och det är inte långt att ta bilen in till Roskilde för lite shopping och uteliv. Skjoldenæsholm kan spåras så långt tillbaka som till 1348, då denna vackra herrgård ägdes av Valdemar Atterdag. 1567 revs herrgården och det sägs att Frederik den II återanvände byggmaterialet för att bygga Frederiksborgs Slott i Hilleröd. Den nuvarande huvudbyggnaden byggdes upp igen 1662 av Müller.

Rum

Hotellet har totalt 43 individuellt inredda rum. Alla rum är renoverade i sann herrgårdsstil. Alla rum har TV, telefon och eget badrum.

Restaurang

I restaurangen på Skjoldenæsholm är filosofin enkel – bra ingredienser som behandlats med respekt och inte minst perfektion. Skjoldenæsholm använder sig endast av lokala leverantörer och även sin egen trädgård med örter och andra delikatesser.

Aktiviteter

Det finns både bordtennis och biljard att roa sig med om man inte har fått nog av aktivitet på golfbanan. I närheten av Skjoldenæsholm ligger den fina Roskilde Domkyrkan byggd i rött tegel och med maffiga koppar torn. Det är en plats med en lång historia och här ligger flera danska kungligheter begravda.

 

Plats

Skjoldenæsholm

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Datum2019
2 nätter i dubbelrum
Frukost
1 tvårättersmiddag
2 vardagsgreenfee på Old Course
4 050
2 nätter i enkelrum
Frukost
1 tvårättersmiddag
2 vardagsgreenfee på Old Course
5 195
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 tvårättersmiddagar
3 vardagsgreenfee på Old Course
6 050
3 nätter i enkelrum
Frukost
3 tvårättersmiddagar
3 vardagsgreenfee på Old Course
7 795
Tillägg för spel på helg (Old Course) +80 SEK/person och runda
Tillägg för att byta Old Course mot Robert Trent Jones (vardag): +80 SEK/person och runda
Tillägg för att byta Old Course mot Robert Trent Jones (helg): +160 SEK/person och runda

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Är du någon annan bana du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

Skjoldenæsholm

Skjoldnaesholm GK Old Course

Old Course är mer kuperad än Robert Trent Jones och är omringad av skog. Banan är verkligen i ett med naturen. Det finns både smala och breda fairways, samt greener på låg och hög höjd. Oftast så går spelarna på dessa banor, men det finns även golfbil att hyra.

FAKTA

ALLMÄN FAKTA

PAR

Gul Tee

Röd Tee

71

rtj-ii-hul-1-bunkers-img07227

Skjoldnaesholm GK Trent Jones Jr Course

Banan har många stora sjöar, naturliga hinder, och mer än 50 bunkrar. Robert Trent Jones Jr Course är inte bara en av Danmarks vackraste banor utan också en av de mest utmanande.

FAKTA

ALLMÄN FAKTA

PAR

Gul Tee

Röd Tee