Golf Joy Travel svart liten
 

Schloss Basthorst

Schloss Basthorst

4859SEK

per person

Djupt i skogarna utanför Schwerin ligger Schloss Basthorst. Här njuter man i fulla drag av bra boende i slottsmiljö, ett suveränt SPA och inte minst golf på spektakulära Winston Golf Club med sin unika Links bana. Slottet är beläget vid Schwerin Mecklenburg-Vorpommern som ligger 9 mil från Rostock och 17 mil från Puttgarden. Anläggningen har  under åren renoverats och fått tillbyggnader men utstrålar fortfarande en gammaldags charm som är svår att hitta någon annanstans. 1800- tals slottet, som erbjuder hotell, restaurang och SPA, ligger inbäddad i ett unik, vackert miljö…

Djupt i skogarna utanför Schwerin ligger Schloss Basthorst. Här njuter man i fulla drag av bra boende i slottsmiljö, ett suveränt SPA och inte minst golf på spektakulära Winston Golf Club med sin unika Links bana.

Slottet är beläget vid Schwerin Mecklenburg-Vorpommern som ligger 9 mil från Rostock och 17 mil från Puttgarden. Anläggningen har  under åren renoverats och fått tillbyggnader men utstrålar fortfarande en gammaldags charm som är svår att hitta någon annanstans. 1800- tals slottet, som erbjuder hotell, restaurang och SPA, ligger inbäddad i ett unik, vackert miljö vid sjön Glambecksee. Slottet karaktäriseras av sin känsla för detaljer, en stilfull inredning och utsökt service.

Rum

Hotellet har 101 smakfullt och individuellt inredda hotellrum och sviter. Rummen fördelade i tre olika byggnader på anläggningen. Många av rummen har härlig utsikt över den 12 hektar stora slottsträdgården.

Restaurang

Hotellet har 3 restauranger där du kan njuta av utsökta kulinariska läckerheter i inbjudande miljöer. Restaurangen serverar smårätter, i en kombination av traditionell Mecklenburg och franska köket med kryddor och örter från hotellets trädgård. På sommaren öppnar terrassen med en utsikt över den engelska landskapet trädgård, Lake Glambeck och den omgivande skogen.

SPA & Aktiviteter

Här finns ett stort och exklusivt SPA – Schloss Basthorst SPA. Här hittar du inomhuspool, rymlig bastuavdelning, gym och solarium. Här man man sjunka ner i de sköna relaxsofforna med en bra bok eller njuta av en avslappnande massage, ansiktsbehandling eller någon annan av de många behandlingarna som erbjuds för kropp och knopp. Den vackra engelska slottsträdgården på tolv hektar angränsar mot Basthorst-skogen. En stig från slottet leder genom det svagt sluttande landskapet till den djupblå Glambeck sjön, med sin idylliska badplats. Slottets trädgården är idealisk för sommarens picknick.


Plats

Schloss Basthorst

Golfpaket Schloss Basthorst 1/1-31/12
Boende i period sön - ons
1/1-31/12
Boende i period tors-sön
3 nätter i dubbelrum "Turmhaus"
Frukost
2 trerättersmiddagar
1 x 18 hål på WinstonLinks
1 x 18 hål på WinstonOpen
Fritt spel på WinstonKranich
4 850 5 050
Samma som ovan i enkelrumPå förfråganPå förfrågan
3 nätter i dubbelrum "Turmhaus"
Frukost
2 trerättersmiddagar
2 x 18 hål på WinstonOpen
Fritt spel på WinstonKranich
4 595 4 795
Samma som ovan i enkelrumPå förfråganPå förfrågan

Golf vid Schloss Basthorst

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

Golfguide_Tyskland

FAKTA

PAR 72
HCP 28
Design David J. Krause

5 565 m

4 856 m

Winston Golf Links

Det här är en spektakulär links bana, som blivit framröstad till Tysklands allra bästa. Banan är formad som en klassiska brittisk linksbana. Här finns alla de typiska egenskaperna, vindpinade ruff områdena kring den välklippta fairways. Sanddynorna med kvast och ljung som bildar väggar runt hålen, små bäckar och här och där. Snabba, ofta böljande fairways, sand- och pott bunkrar och hårda, snabba greener kräver ett exakt inspel.

FAKTA

PAR 72
HCP 45
Design Dipl.- Ing. H. Rengstorf

5 815 m

4 969 m

Winston Golf Open

Det här är en utmanande och tekniskt krävande mästerskapsbana utformad enligt internationell standard. Banan ligger vackert inbäddad i ett böljande landskap. Breda välskötta fairways, stora och ondulerade greener. Spännande layout där det ofta finns alternativa spelvägar för den försiktige eller den som vågar utmana sin egen kapacitet.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor