Golf Joy Travel svart liten
 

Pestana Alvor Blue

Pestana Alvor Blue

8550SEK

per person

All Inclusive på Algarve kusten! Det här är ett 5* All Inclusive hotell med närhet till golf vid en av Algarve kustens bästa stränder. Resorten har alla bekvämligheter för en härlig golfsemester även padelbana som ingår för dig som gäst! Det här är ett 5-stjärnigt All Inclusive hotell med utmärkt läge i Alvor med närhet till golf och en av Algarve kustens bästa stränder. Alvor ligger på promenadavstånd från hotellet. Det är en mysig fiskeby med gamla gator och kvarter. Rum Hotellet har 491 rymliga rum  fördelade på 13 byggnader…

All Inclusive på Algarve kusten!
Det här är ett 5* All Inclusive hotell med närhet till golf vid en av Algarve kustens bästa stränder. Resorten har alla bekvämligheter för en härlig golfsemester även padelbana som ingår för dig som gäst!

Det här är ett 5-stjärnigt All Inclusive hotell med utmärkt läge i Alvor med närhet till golf och en av Algarve kustens bästa stränder. Alvor ligger på promenadavstånd från hotellet. Det är en mysig fiskeby med gamla gator och kvarter.

Rum

Hotellet har 491 rymliga rum  fördelade på 13 byggnader med 2 våningar. Rummen är ljusa med en modern atmosfär, inredda med neutrala färgerna och material.

Alla rum är utrustade med gratis Wi-Fi, luftkonditionering, elektroniskt värdeskåp, LCD-TV, telefon och hårtork . Vid ankomsten kan du njuta av ett uppfriskande vatten eller läsk från minibaren . Och för att känna dig riktigt hemma kan du glida in i morgonrock och tofflor från Pestana Blue Alvor.

Restauranger

Oavsett hur länge du stannar här tröttnar du inte att äta på Pestana Blue Alvor. Du hittar alltid ett brett utbud av måltider. De 3 restaurangerna erbjuder ett urval av internationella rätter, italienska specialiteter och grillade rätter.

Alla restaurangmåltider och snacks ingår i din vistelse, du kan boka tre middagar vid temarestauranger. Nationella drycker ingår också i din vistelse, med din favoritdrink under dagen i poolbaren eller på huvudbaren på kvällen.

Aktiviteter & Spa/Wellness – Padel!

När du checkar in får du ett armband som ger dig tillgång till alla faciliteter här på resorten. På Pestana Blue Alvor har du faktiskt inte en, utan 6 magnifika pooler, alla med sina egna funktioner. Den norra poolen är djupare och rektangulär, perfekt för simmare. De tre södra poolerna är perfekta för aktiviteter som vattenaerobics och vattenspel . Den centrala poolen har en ramp som gör det lätt att komma åt användare med nedsatt rörlighet.
För den som föredrar lite skönt spa-häng efter golfen så finns det även en uppvärmd inomhuspool, bastu, turkiskt bad och möjlighet till att boka en skön massage behandling. Wellness avdelningen har även gym. Här kan du som gäst använda padel banan fritt!


Plats

Avstånd
Faro flygplats75 km
Alvor stad2 km
Portimão stad5 km
Alto GC1,5 km
Gramacho GC12 km
Pinta GC17 km
Silves GC23 km
Vila Sol GC59 km
Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

Golfpaket Pestana Blue1/6-15/716/7-31/7
1/8-31/81/9-30/91/10-31/10
7 nätter i dubbelrum
All Inclusive
4 x 18 hål på Gramacho, Vale da Pinta, Silves och/eller Vila Sol
10 19512 59514 39511 8958 550
Samma som ovan i enkelrum13 55017 69520 29516 19111 050
 

Golfbanor Pestana hotellen

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA

PAR 72
GRUNDAD 1988
HCP 36 D/ 28 H
DESIGN Donald Steel

5 837 m

5 171 m

Vila Sol

Den engelska arkitekten har behållit den ursprungliga karaktären i landskapet när han designade hålen. Banan löper genom en något kuperad miljö. Det är en omväxlande och rolig bana att spela som är en utmaning både för hög och låghandikappare.

FAKTA

PAR 72
GRUNDAD 1991
HCP 36 D/ 28 H
Sir Henry Cotton

5 683 m

5 233 m

Alto

Banan är något mer utmanande än den verkar på pappret, de flesta greenerna är upphöjda, smala fairways. Det finns en många dog legs som kan vara en riktig utmaning för långtslående spelare om man vill chansa lite. Utan att vara en mästerskapsbana, är Pestana Alto Golf en trevlig semesterbana.

FAKTA

PAR 72
GRUNDAD 1992
HCP 36 D/ 28 H
DESIGN R. Fream, N. Price HCP

5 457 m

4 622 m

Quinta do Gramacho

En utmanande och variationsrik 18-hålsbana belägen i Carvoeiro. Det öppen parkbana med en del uppvuxna träd och anlagda vattenhinder som kräver en genomtänkt spelstrategi. Man har designat banan att det finns 27 greener och ett stort urval av tees som gör att det är en ny upplevelse varje gång man spelar Gramacho.

FAKTA

PAR 70
GRUNDAD 2007
HCP 36 D/ 28 H
DESIGN Fausto Nascimento

5 254 m

4 729 m

Silves

Banan är belägen nära Silves stad, vid foten av Monchique-berget. Det är en trevlig bana som börjar med ett rätt utmanade hål som omges av vattenhinder. Det är en banan som passar alla golfare. De flesta hål erbjuder spektakulär utsikt över bergen, palmer och olivlundar.

FAKTA

PAR 72
GRUNDAD 1992
HCP 36 D/ 28 H
DESIGN R. Fream

5 153 m

4 731 m

Vale da Pinta

En spännande och utmanande mästerskapbana som ligger i Carvoeiro mellan Albufeira och Portimão. Banan håller en mycket högklass när det gäller underhåll, kondition på greener och fairways. Det är öppen parkbana där de böljande fairways är kantade av uppvuxna fikon, mandel och olivträd, vissa träd är över 600 år gamla!

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor