Golf Joy Travel svart liten
 

Park Hyatt Abu Dhabi

Park Hyatt Abu Dhabi

16295SEK

per person

Drömläge vid Saadiyat Beach! Här bor du på ett bekvämt hotellet vid en av världens vackraste stränder med azurblått hav gnistrande vit sand. Dessutom är du granne med den underbara Saadiyat-banan. Park Hyatt är beläget på paradisön Saadiyat. Här bor du 5* med Arabiska havet och den orörda stranden för dina fötter, och intill hotellet finns Gary Player banan Saadiyat Beach Golf Club. Rum Hotellet ligger utspritt mellan pooler, palmer och soldäck. De har 306 rymliga rum, de minsta mäter 50 kvm. Alla rummen har egen balkong och lyxiga badrum. Restauranger…

Drömläge vid Saadiyat Beach! Här bor du på ett bekvämt hotellet vid en av världens vackraste stränder med azurblått hav gnistrande vit sand. Dessutom är du granne med den underbara Saadiyat-banan.

Park Hyatt är beläget på paradisön Saadiyat. Här bor du 5* med Arabiska havet och den orörda stranden för dina fötter, och intill hotellet finns Gary Player banan Saadiyat Beach Golf Club.

Rum

Hotellet ligger utspritt mellan pooler, palmer och soldäck. De har 306 rymliga rum, de minsta mäter 50 kvm. Alla rummen har egen balkong och lyxiga badrum.

Restauranger

Njut av mat från både Mellanöstern och Medelhavet på vid restaurangerna, Park Bar & Grill och The Café. Här vid hotellet hittar man även en av de bästa barerna i Abu Dhabi vid Beach House Rooftop som har panoramautsikt över stranden Saadiyat och den vackra trädgården.

Spa & Wellness

Här finns alla förutsättningar för en aktiv semester eller om man bara vill koppla av hotellets härliga Spa. Atarima Spa har nio stora spa-behandlingsrum.

Fitnesscentret på Park Hyatt Abu Dhabi har en 25 meter lång utomhuspool samt en upplyst tennisbana och ett högteknologiskt gym med den senaste sofistiskt utformade utrustningen av Lifefitness ™ för att garantera optimala träningsresultat och fysisk välbefinnande.

Plats

Park Hyatt Abu Dhabi

Avstånd
Dubai Int. flygplats141 km
Abu Dhabi flygplats43 km
Abu Dhabi Mall10 km
Saadiyat GC0 km
YAS Links GC22 km
Abu Dhabi GC40 km

Golfpaket till Park Hyatt Abu Dhabi
7 nätter i dubbelrum
Frukost
4 x 18 hål*, välj mellan Yas Links, Abu Dhabi och Saadiyat Beach GC
*för spel söndag - torsdag
16 295
Samma som ovan i enkelrum23 495
Tillägg för spel fredag och lördag 650 SEK/runda
Tillägg för halvpension per person och kväll475
City tax tillkommer om 10 AED/rum/natt och betalas direkt på plats

Liknar inget annat!

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa.  Är nyfiken på andra banor? Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2000
Design Peter Harradine

6 705 m

5 855 m

5 212 m

Westin Abu Dhabi Golf

Abu Dhabi Golf

Abu Dhabi Golf Club består av 18-hål förstklassig mästerskapsbana samt en 9-hålsslinga som är elupplyst. Det är svårt att föreställa sig att den här frodiga golfbanan med stor mängd träd, blommor och palmer som kantar perfekta fairways och flera generösa vattenhinder är utformad i ett ökenlandskap. Här vid Abu Dhabi Golf Club spelas PGA European sedan flera år tillbaka i tiden. Banan har en utmärkt finish från tee boxar, fairway och utmärkta greener. Det är en härlig golfupplevelse oavsett om du är Tour spelare som amatörgolfare.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2010
Design Gary Player

7 130 m

5 855 m

5 212 m

Westin Abu Dhabi Golf

Saadiat Beach Golf Club

Saadiyat Beach Golf Club är belägen längs med Persiska Viken. Den här mästerskapsbanan är designad av Gary Player, den slingrar sig mellan saltvattenlaguner och böljande sanddynor. Banan är skapad med stor hänsyn till den omgivande miljön och i enlighet med strikta miljömässiga riktlinjer. Resultatet är att banan smälter in landskapet, ruffen består av stora wasteland-områden och banan har många bunkrar. Som golfare kommer man väldigt nära lokala vilda djur i området som bergsgazeller och de skyddade hawksbillsköldpaddorna.

FAKTA
PAR 72
Design Kyle Philips

6 810 m

5 855 m

5 212 m

Westin Abu Dhabi Golf

Yas Links

Det här är betraktad som den bästa banan i Abu Dhabi och en banan man bara måste spela. Kyle Philips har varit med från starten och haft fria händer med utformningen av banan, han har ju skapat flera ikonbanor och det här är ännu en riktig pärla! Det är en härlig linksbanan med alla de klassiska elementen man förväntar sig av en banan av den här kalibern och allt med en riktigt fin finish. Det finns även en 9 håls Academy bana och stort träningsområde vid klubben

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor