Golf Joy Travel svart liten
 

Panorama Golf Resort

Panorama Golf Resort

4850SEK

per person

Här bor du på första parkett vid en 27-hålsbana! Varför inte krydda golfresan med ett besök i den vackra staden Prag eller ölprovning på ett lokalt bryggeri? Panorama Golf Resort är belägen 66 km från centrala Prag i det pittoreska landskapet vid Posázaví, nära staden Kácovs. Det är en ny golfanläggning som erbjuder ett bekvämt boende och 27 högkvalitativa hål som är en rolig spelupplevelse för golfare i alla kategorier. Rum Sover gör man i lyxiga och bekväma rum direkt i klubbhuset som har en häftig design. Det är ett…

Här bor du på första parkett vid en 27-hålsbana! Varför inte krydda golfresan med ett besök i den vackra staden Prag eller ölprovning på ett lokalt bryggeri?

Panorama Golf Resort är belägen 66 km från centrala Prag i det pittoreska landskapet vid Posázaví, nära staden Kácovs. Det är en ny golfanläggning som erbjuder ett bekvämt boende och 27 högkvalitativa hål som är en rolig spelupplevelse för golfare i alla kategorier.

Rum

Sover gör man i lyxiga och bekväma rum direkt i klubbhuset som har en häftig design. Det är ett litet, personligt hotell med 10 dubbelrum och 4 sviter. Här bor man på första parkett med en härlig utsikt över golfbanan och det böljande landskapet. Rummen är rymliga och stilfullt möblerade och med mycket trevligt möblerade terrasser.

Restaurang

Här på Panorama Golf Resort behöver du inte förflytta dig för middag om du inte vill. Restaurangen är även den i klubbhuset och här erbjuds en meny från det traditionella tjeckiska köket tillagad från färska regionala råvaror.

Aktiviteter

Öl och Tjeckien går lite hand i hand. Vill du lära dig mer om denna dryck så passa på att besöka det lokala Hubertus Brewery som ligger i den trevliga orten Kácov 2,5 km från Panorama. Här visar man den traditionella tjeckiska ölproduktionen. Rundtur som kan kombineras med god ölprovning i bryggrestaurangen. Vill du finslipa på golfformen finns ett omfattande träningsområde med flera putt- och chipområden, träningsbunkrar och driving range med 10 täckta och 35 utslagsplatser på gräs.


Plats

Panorama Golf Resort

Golfpaket Panorama Golf Resort 1/1-31/12
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 dagsgreenfee på Panorama
4 850
Samma som ovan i enkelrum5 795
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 dagsgreenfee på Panorama
5 495
Samma som ovan i enkelrum6 595

Golf vid Panorama Resort

Här är ett förslag på golfbanor. Är du nyfiken på andra banor ta en titt i vår golfguide.

FAKTA

Forest (Par 36): Gul Tee 2 831 m / Röd Tee 2 499 m

River (Par 36): Gul Tee 2 610 m / Röd Tee 2 250 m

Meadows (Par 36): Gul Tee 2 947 m / Röd Tee 2 493 m

PAR

Gul Tee

Röd Tee

Panorama Golf

Panorama består av tre 9-hålsslingor vid namn Forest, Meadows och River som spelas i olika kombinationer. Forest, är som namnet antyder, en bana av skogskaraktär. Den går igenom ett skogsparti och är en relativt smal bana med snabba greener. Meadows ligger mitt bland stora ängar och här har man vidsträckta vyer över landskapet. Den har en lite öppnare karaktär, det finns en rätt tuff ruff som kantar banans böljande fairways. En del bunkrar får man också ta med i spelet. River slingan går längs med Sázava floden, här finns några dolda hål. Alla 27 hål erbjuder en bra variation det blir en riktigt rolig och omväxlande spelupplevelse.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor