Golf Joy Travel svart liten
 

Palmares Beach House Hotel

Palmares Beach House Hotel

8495SEK

per person

Palmares Beach House Hotel är vackert beläget invid 27 håls banan Palmares som är designad av den legendariska Robert Trent Jones II. Med ett högt läge med strålande utsikt över Atlanten och den långa sandstranden Meia Praia. Det femstjärniga hotellet ligger mellan det 27:e hålet och driving rangen på Palmares banan och enbart 700 meter från stranden. Det erbjuder en perfekt blandning av komfort och bekvämlighet i en lyxig miljö. Rum De 20 rummen, varav 2 sviter, är alla inredda i mjuka färger för att fånga det naturliga ljuset. Samtliga…

Palmares Beach House Hotel är vackert beläget invid 27 håls banan Palmares som är designad av den legendariska Robert Trent Jones II. Med ett högt läge med strålande utsikt över Atlanten och den långa sandstranden Meia Praia.

Det femstjärniga hotellet ligger mellan det 27:e hålet och driving rangen på Palmares banan och enbart 700 meter från stranden. Det erbjuder en perfekt blandning av komfort och bekvämlighet i en lyxig miljö.

Rum

De 20 rummen, varav 2 sviter, är alla inredda i mjuka färger för att fånga det naturliga ljuset. Samtliga har väldigt rymliga balkonger, utformade för att bilda en panoramautsikt över den fascinerande Lagos bukten och den långa stranden Meia Praia som sträcker sig från floden Ria de Alvor till Lagos. Du kan även följa golfen live från balkongen.

Restaurangen

Hotellets restaurang har en avslappnad, välkomnande atmosfär med en toppklass service. Vid restaurangen upplever du smaker av Medelhavet med lokal producerade råvaror. På den fantastiska terrassen i deras Lounge Bar vid poolen så kan du ta dig något läskade att dricka medan du njuter av den magiska utsikten över både havet och golfbanan.


Plats

Avstånd
Faro flygplats83 km
Lagos stad9 km
Palmares GC0 km
Espiche GC12 km

Golfpaket Palmares Beach House Hotel 1/3-30/4
11/9-30/9
1/5-9/61/10-31/10
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål på Palmares GC
10 45012 5958 495
Samma som ovan i enkelrum14 55018 79512 250

Golf vid Palmares

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA

PAR 72
DESIGN Robert Trent Jones

6 076 m

Palmares Golf

Det här är ny spektakulär links bana som redan blivit mycket uppmärksammand och omtalad. Den är otroligt vackert belägen vid Lagos. Designad av Robert Trent Jones. Banan är uppdelad på 3 9 hålsslingor. Banan är designad med tanke på de högsta internationella Tourerna i åtanke samtidigt ska det vara en trevlig golfupplevelse för medlemmar och turister.

FAKTA

PAR 72
DESIGN Peter Sauerman
Grundad 2012

5 453 m

5 026 m

Espiche golf

Espiche Golf är en utmanande, vacker 18-håls par 72. Banan är inbäddat i ett böljande landskap, helt ostört belägen i ett naturreservat ovanför ett gammalt vattendrag vid Barlavento. Banan är skapad med mycket stor hänsyn till miljö och hållbarhet och det genomsyrar allt. Banan smälter naturligt in i landskapet, man har noga valt grässorter som kräver minimalt med bevattning. Den naturliga vegetationen har bevarats för att upprätthålla ekosystemet och främja en rik variation av vilda djur och växter.

FAKTA

PAR 71
DESIGN Howard Swan
Grundad 2001

5 251 m

4 781 m

Boavista golf

Boavista banan är en lätt kuperad parkbana som har fina vyer över det spektakulära landskap och kristallklara Atlanten, som syns från de flesta hålen. Det här är en bana som är rolig att spela oavsett om man är nyare golfare eller låghandikappare. det finns en del vattenhinder och listigt placerade bunkrar som kräver eftertanke. Fairway kantas av paraply pinje, mandel, fikon, palmer och olivträd.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor