Golf Joy Travel svart liten
 

Marina Club Lagos Resort

Marina Club Lagos Resort

7650SEK

per person

En riktig pärla på Algarve kusten! Vid den fina marinan mitt i Lagos bor du riktigt bekvämt. Golfen spelar du på den spektakulära 27 håls banan Palmares. Det här är något av det bästa för att få ut det mesta av Algarve! Marina Club Lagos Resort har ett härligt läge vid den historiska fiskebyn Lagos i den västra delen av Algarve. Det är till den här delen av Algarve man ska resa om man vill uppleva det genuina av Portugal med de små pittoreska städerna, fiskebyar och orörda naturliga stränder….

En riktig pärla på Algarve kusten!
Vid den fina marinan mitt i Lagos bor du riktigt bekvämt. Golfen spelar du på den spektakulära 27 håls banan Palmares. Det här är något av det bästa för att få ut det mesta av Algarve!

Marina Club Lagos Resort har ett härligt läge vid den historiska fiskebyn Lagos i den västra delen av Algarve. Det är till den här delen av Algarve man ska resa om man vill uppleva det genuina av Portugal med de små pittoreska städerna, fiskebyar och orörda naturliga stränder.
Hotellet ligger på promenadavstånd till Lagos mysiga centrum där det är det är liv och rörelse året om. Lagos karaktäriseras av den stora marinan, de smala kullerstensgatorna samt dess många torg där du finner en massa uteserveringar och härliga restauranger.

Rum

Marina Club Lagos Resort är ett modernt fyrstjärnigt hotell som både har studios och lägenheter. Hotellet är byggt i låga längor som ramar in det fina poolområdet. Samtliga 88 studios och lägenheter är ljusa och bra planerade med möblerade balkonger/terrasser. Mot ett litet tillägg så kan man få utsikt mot poolen eller marinan. Väljer man boende i ensovrumslägenhet så är det ett separat sovrum, annars är det öppen planlösning. Bägge boende alternativen har soffa, soffbord, matsalsbord och kokvrå med spishäll och mikrovågsugn. Här finns de köksredskap och utrustning som krävs för självhushåll om man väljer detta. Det ingår daglig städning och det är fritt WiFi på hotellet.

Restaurang

Way Point Restaurant ligger mellan poolen och Marina de Lagos, med terrasser som vetter så att man har utsikt mot bägge. Här erbjuder dom en varierad meny baserad på Medelhavet, både för enklare snacks, lunch samt en lite mer sofistikerad middagsmeny. Det är även här ni avnjuter frukosten. Hotellet har även Regata Club Bar där man kan ta sig en fördrink innan maten eller för att avrunda dagen på ett avslappnat sätt.

Aktiviteter & Spa

Efter en dag på golfbanan kan du koppla av i inomhuspoolen, jacuzzi eller bastun i hotellets Spa där dom även erbjuder flera olika skönhets- och massagebehandlingar. Här finns även gym och möjligheten att skriva upp sig på en av deras gruppklasser om man så önskar. Med närheten till både marinan och den långa stranden så finns det ju flera olika vattenaktiviteter att testa på exempelvis bodyboard och kitesurfing eller varför inte boka en båttur ut att se delfinerna eller kanske prova fiskelyckan?

 


Plats

Avstånd
Faro flygplats88 km
Palmares GC5 km
Boavista GC4,5 km
Espiche GC10 km

Golfpaket Marina Club 1/5-30/61/9-30/91/10-31/10
7 nätter i ensovrumslägenhet om 2 delar
Frukost
5 x 18 hål på Palmares GC inkl shuttle*
*måste förbokas
7 8959 2957 750
7 nätter i studio om 1 person bor själv
Frukost
5 x 18 hål på Palmares GC inkl shuttle*
*måste förbokas
10 05011 1509 650
 

Golf vid Palmares

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA

PAR 72
DESIGN Robert Trent Jones

6 076 m

Palmares Golf

Det här är ny spektakulär links bana som redan blivit mycket uppmärksammand och omtalad. Den är otroligt vackert belägen vid Lagos. Designad av Robert Trent Jones. Banan är uppdelad på 3 9 hålsslingor. Banan är designad med tanke på de högsta internationella Tourerna i åtanke samtidigt ska det vara en trevlig golfupplevelse för medlemmar och turister.

FAKTA

PAR 72
DESIGN Peter Sauerman
Grundad 2012

5 453 m

5 026 m

Espiche golf

Espiche Golf är en utmanande, vacker 18-håls par 72. Banan är inbäddat i ett böljande landskap, helt ostört belägen i ett naturreservat ovanför ett gammalt vattendrag vid Barlavento. Banan är skapad med mycket stor hänsyn till miljö och hållbarhet och det genomsyrar allt. Banan smälter naturligt in i landskapet, man har noga valt grässorter som kräver minimalt med bevattning. Den naturliga vegetationen har bevarats för att upprätthålla ekosystemet och främja en rik variation av vilda djur och växter.

FAKTA

PAR 71
DESIGN Howard Swan
Grundad 2001

5 251 m

4 781 m

Boavista golf

Boavista banan är en lätt kuperad parkbana som har fina vyer över det spektakulära landskap och kristallklara Atlanten, som syns från de flesta hålen. Det här är en bana som är rolig att spela oavsett om man är nyare golfare eller låghandikappare. det finns en del vattenhinder och listigt placerade bunkrar som kräver eftertanke. Fairway kantas av paraply pinje, mandel, fikon, palmer och olivträd.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor