Golf Joy Travel svart liten
 

JAOceanView

JAOceanView

11050SEK

per person

Jumeirah Beach är Dubais lyxiga strand paradis och här ligger allt inom gångavstånd. Du njuter av Persiska vikens ljusa sandstränder kantade av palmer, promenadstråk, exklusiva butiker, restauranger och testar Dubais spektakulära golfbanor.   Ocean View Dubai Hotellet har ett bra läge vid Jumeirah Beach i hjärtat av pulserande Dubai, med närhet till de kritvita stränderna och med tillgång till allt vad Dubai har att erbjuda. Det är en perfekt utgångspunkt en golfresa extra allt! Hotellet ligger i början av The Walk som är Jumeirah Beach berömda strandpromenad en smältdegel där…

Jumeirah Beach är Dubais lyxiga strand paradis och här ligger allt inom gångavstånd. Du njuter av Persiska vikens ljusa sandstränder kantade av palmer, promenadstråk, exklusiva butiker, restauranger och testar Dubais spektakulära golfbanor.

 

Ocean View Dubai

Hotellet har ett bra läge vid Jumeirah Beach i hjärtat av pulserande Dubai, med närhet till de kritvita stränderna och med tillgång till allt vad Dubai har att erbjuda. Det är en perfekt utgångspunkt en golfresa extra allt! Hotellet ligger i början av The Walk som är Jumeirah Beach berömda strandpromenad en smältdegel där arabiskt blandas med västerländskt.  Här finns mysiga restauranger, bra shopping och underhållning. Här samlas både lokal befolkning, västerländska turister, unga och gamla.

Rum

Ocean View har 334 rum och sviter som har en magnifik havsutsikt och stora balkonger. Rummen är rymliga (36 kvm) och ljust inredda. Det finns gratis Wi-Fi på hotellet.

Restauranger

Hotellets har sex restauranger och barer. Här kan du välja att äta brasilianska chuarrsco, delta på internationella temakvällar, ta en lättare rätt vid poolside snackbaren.

Spa & Wellness

Koppla av i den tempererade poolen som vetter mot Persiska viken. Passa på att njuta av en behandling på Calm Spa & Salon. Här finns även en modern hälsoklubb med bra träningsutrustning, bastu, ångbad och jacuzzi.
Hotellet ligger vid The Walk som har shopping och restauranger. Det är en kort promenad tilll den allmänna stranden. Du kan även hoppa på hotellets fria transfer till den privata stranden som ligger vid syster hotellet, JA Jebel Ali Golf Resort.

 

Plats

Avstånd
Dubai Internationella flygplats21 km
Dubai Creek Golf Club35 km
The Els Golf Club15 km
Emirates GC6,5 km
Montgomerie8 km

Golfpaket JA Ocean View 21/11- 31/5 2022
7 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål på The Els*
1 x 18 hål på Dubai Hills*
1 x 18 hål på The Montgomerie
1 x 18 hål The trump
11 050
Samma som ovan i enkelrum15 150
*vardagsgreenfees, dvs spel torsdag- söndag.
För spel på fredag och lördag är tillägget 650 SEK/runda
City tax tillkommer om 20 AED/rum/natt och betalas direkt på plats

Liknar inget annat!

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Dubai har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide

FAKTA

Par 72
Grundad 1993
Designad av Thomas Björn.

6 857 m

5 325 m

Dubai Creek Golf Club

En bana med fantastiska ondulerande fairways med avgränsningar av sjöar och palmer. En bana för alla att njuta av, även om den kräver viss noggranhet och strategi då många av greenerna erbjuder många vägar. Dubai Creek har vid flera tillfällen varit värd för PGA European Tour.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2008
Design Greg Norman

7 046 m

6 441 m

5 918 m

Jumeirah, Earth course

Earth Course ä ren härlig mästerskaps bana som grundades 2009. Det är den första Greg Normans designade bana i Mellanöstern. Årligen hålls Dubai World Championship, Race to Dubai-finalen här med de 60 bästa spelarna på European Tour gör upp i en final. Det är en mastodont lång banan från tävlings tee mäter 7 706 meter! Lägg till stora bunkrar, rullande fairways och knepiga inspel så har du som golfare en riktig utmaning

FAKTA
PAR 72
Grundad 2008
Design Greg Norman

6 839 m

6 457 m

5 950 m

Jumeirah, Fire course

Fire course är Jumeiras Golf Estate andra bana, även den är en Greg Norman design. Banan slingar sig fram i ett böljande ökenlandskap. Den här vackra banan är inramad av en mängd noga utvalda vackra växter för att så naturligt som möjligt smälta in i landskapet. Norman utmanar golfaren med en stor variation på hålen i både längd och bredd, strategiskt placerade bunkrar och kluriga inspel.

FAKTA
PAR 72
Grundad 1998
Design Ernie Els

6 828 m

5 855 m

5 343 m

The Els Club

Fairwaysen på denna bana drar verkligen nytta av den dramatiska topografin i området, vilket gör den mycket spännande och underhållande att spela. Med sina kuperade sluttningar i den inhemska ökenlandskapet är denna en fin links bana i klassisk stil.

FAKTA
PAR 72
Grundad 1998
Design Ernie Els

6 136 m

5 855 m

5 954 m

Montgomerie Golf Club

The Address Montgomerie Golf Club är en av de mest populära banorna i Dubai. Det är mästerskapsbana med linkskaraktär. Trots att den ligger i ett ökenlandskap finns här en hel del vattenhinder. Greenerna är stora och ondulerade. Efter rundan kan du njuta av något gott i det fina klubbhuset.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2018
European Golf Design

6 705 m

5 855 m

5 212 m

Dubai Hills

Dubai Hills är läckert placerat med Dubais Skyline i bakgrunden. Banan är designad av European Golf Design som har skapat en variationsrik 18 hålsbana i det typiska ökenlandskapet. Banan har breda fairways mellan sanddynor och noga utplacerade bunkrar. Greenerna är stora och ondulerade. En riktigt trevlig spelupplevelse!

FAKTA
PAR 72
Grundad 1996/2006
Design Nick Faldo

6 305 m

5 972 m

5 091 m

Emirates Golf Club Faldo

Faldo Course är Emirates andra mästerskapsbana som ursprungligen öppnade 1996, men byggdes om år 2006 av Nick Faldo. Det är en vacker och utmanande bana belägen runt Majlis Course. Här har Faldo utmanat dig som golfare med många väl placerade bunkrar, vattenhindren i prinicp alla hål och stora snabba greener

FAKTA
PAR 72
Grundad 1988
Design Karl Litten

6 305 m

5 670 m

4 977 m

Emirates Golf Club Majlis

The Majlis är en utmanande mästerskapsbana som rankas som en av de allra bästa golfbanorna i hela Mellanöstern. Här hålls står årligen stora golftävlingar som lockar många av världens bästa spelare till Dubai. Det är en spektakulär banan där de gröna frodiga fairwaysen omsluts av höga sanddynor och det omgivande ökenlandskapet. En del av banans utmaning är flertalet salt- och sötvattensjöar kommer i spel på många av hålen.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2004
Design Ian Baker-Finch / Nicklau

6 305 m

5 670 m

4 977 m

Arabian Ranches Golf Club

Golfbanan är en utmaning för golfare på alla nivåer. Den har par 72, och är en ökenbana som karaktäriseras av de stora naturlia waste land områdena som kantar de frodiga fairways och greener.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor