Golf Joy Travel svart liten
 

Krakow Valley

Krakow Valley

2995SEK

per person

Boende, golf och träningsfaciliteter – allt på samma plats! Dessutom i närheten av Krakow, landets nästa största stad, som är väl värt ett besök. Rum Det här är ett bekvämt trestjärnigt hotell med 16 rymliga rum som är utrustade med bland annat luftkonditionering, TV, safe-box, minibar och trådlöst internet. Restauranger Hotellets mysiga restaurang serverar traditionella polska- och internationella rätter. Här finns även ett brett utbud av goda viner att avnjuta till middagen. Restaurangen har en väldigt trevlig terrass där kan man njuta i solen efter en bra golfrunda! Golf Krakow…

Boende, golf och träningsfaciliteter – allt på samma plats!

Dessutom i närheten av Krakow, landets nästa största stad, som är väl värt ett besök.

Rum

Det här är ett bekvämt trestjärnigt hotell med 16 rymliga rum som är utrustade med bland annat luftkonditionering, TV, safe-box, minibar och trådlöst internet.

Restauranger

Hotellets mysiga restaurang serverar traditionella polska- och internationella rätter. Här finns även ett brett utbud av goda viner att avnjuta till middagen. Restaurangen har en väldigt trevlig terrass där kan man njuta i solen efter en bra golfrunda!

Golf

Krakow Valley är den första mästerskapsbanan i Polen, belägen i det pittoreska landskapet kring ”Jurassic Valley”. Banan är designad av Ronald Fream som startade sin karriär i Robert Trent Jones team. Banan passar utmärkt för både nybörjare och för avancerade spelare med sina olika teeboxar.

Aktiviteter

Området täcker en yta på hela 160 hektar! Förutom mästerskapsbanan hittar du även en förstklassig Driving Range, Academy-bana, skjutbana, ridklubb, konferenscenter och ett vintersportcenter med skidliftar. Så här finns att göra, även utanför golfbanan! I närheten finns många lokala sevärdheter som historiska byggnader, slott och parker. Det är även nära att besöka de kända saltgruvorna eller Auschwitz. Från hotellet till Krakow tar det cirka 45 minuter med bil.

Plats

Villa Pacoldi Krakow Valley

Golfpaket Krakow Valley
3 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Krakow Valley
3 050
Samma som ovan i enkelrum3 795
4 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Krakow Valley
3 695
Samma som ovan i enkelrum4 695

Golf vid Villa Pacoldi

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Det finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

FAKTA

PAR 72
DESIGN Ronald Fream

6 218 m

5 250 m

Krakow Valley Golf & Country Club

En mästerskapsbana som ligger på en yta av 160 hektar. Amerikanen Ronald Fream designade banan enligt alla de krav som ställs för att kunna hålla i internationella tävlingar. De breda och böljande faiwaysen är omgiven av en tät skog där sneda slag kan bli förödande. Det finns flera tee avstånd som välkomnar både nybörjare och avancerade spelare.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor