035 356 81

Mån - tor 9.00 - 15.00

Upp
Hotel Villa Pacoldi Krakow Valley – Golfjoy
fade
5084
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5084,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Hotel Villa Pacoldi Krakow Valley

Golfjoy / Hotel Villa Pacoldi Krakow Valley

Hotel Villa Pacoldi Krakow Valley

2750SEK

per person

Boende, golf och träningsfaciliteter – allt på samma plats! Dessutom i närheten av Krakow, landets nästa största stad, som är väl värt ett besök. Rum Det här är ett bekvämt trestjärnigt hotell med 16 rymliga rum som är utrustade med bland annat luftkonditionering, TV, safe-box, minibar och trådlöst internet. Restauranger Hotellets mysiga restaurang serverar traditionella polska- och internationella rätter. Här finns även ett brett utbud av goda viner att avnjuta till middagen. Restaurangen har en väldigt trevlig terrass där kan man njuta i solen efter en bra golfrunda! Golf Krakow…

Boende, golf och träningsfaciliteter – allt på samma plats!

Dessutom i närheten av Krakow, landets nästa största stad, som är väl värt ett besök.

Rum

Det här är ett bekvämt trestjärnigt hotell med 16 rymliga rum som är utrustade med bland annat luftkonditionering, TV, safe-box, minibar och trådlöst internet.

Restauranger

Hotellets mysiga restaurang serverar traditionella polska- och internationella rätter. Här finns även ett brett utbud av goda viner att avnjuta till middagen. Restaurangen har en väldigt trevlig terrass där kan man njuta i solen efter en bra golfrunda!

Golf

Krakow Valley är den första mästerskapsbanan i Polen, belägen i det pittoreska landskapet kring “Jurassic Valley”. Banan är designad av Ronald Fream som startade sin karriär i Robert Trent Jones team. Banan passar utmärkt för både nybörjare och för avancerade spelare med sina olika teeboxar.

Aktiviteter

Området täcker en yta på hela 160 hektar! Förutom mästerskapsbanan hittar du även en förstklassig Driving Range, Academy-bana, skjutbana, ridklubb, konferenscenter och ett vintersportcenter med skidliftar. Så här finns att göra, även utanför golfbanan! I närheten finns många lokala sevärdheter som historiska byggnader, slott och parker. Det är även nära att besöka de kända saltgruvorna eller Auschwitz. Från hotellet till Krakow tar det cirka 45 minuter med bil.

Plats

Villa Pacoldi Krakow Valley

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket Villa Pacoldi Krakow Valley 2021  
2 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Krakow Valley inkl golfbil
2 750
Samma som ovan i enkelrum3 750
3 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Krakow Valley inkl golfbil
3 650
Samma som ovan i enkelrum5 150
4 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Krakow Valley inkl golfbil
4 550
Samma som ovan i enkelrum6 550
5 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Krakow Valley inkl golfbil
5 595
Samma som ovan i enkelrum8 095
6 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Krakow Valley inkl golfbil
6 350
Samma som ovan i enkelrum9 395
7 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Krakow Valley inkl golfbil
7 050
Samma som ovan i enkelrum10 595

Golf vid Villa Pacoldi

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Det finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

FAKTA

PAR 72
DESIGN Ronald Fream

6 218 m

5 250 m

Krakow Valley Golf & Country Club

En mästerskapsbana som ligger på en yta av 160 hektar. Amerikanen Ronald Fream designade banan enligt alla de krav som ställs för att kunna hålla i internationella tävlingar. De breda och böljande faiwaysen är omgiven av en tät skog där sneda slag kan bli förödande. Det finns flera tee avstånd som välkomnar både nybörjare och avancerade spelare.