Golf Joy Travel svart liten
 

Hotel Riveria Strand Båstad

Hotel Riveria Strand Båstad

1950SEK

per person

Hotel Riviera Strand byggdes som ett av Sveriges första badortshotell i början på 1930-talet. Hotellet var ett lyxigt hotell vid den finkorniga sandstranden som kallades ”Sveriges riviera”. Då, liksom nu, är detta ett mycket omtyckt hotell. Båstad lockar med hav, sand och vacker natur och inte minst riktigt fina golfupplevelser. Hotellet är fantastiskt placerat vid stranden i ett lugnt och avkopplande läge. Boende Hotel Riviera Strand har 148 lägenhetssviter i mycket hög standard med utsikt mot hav och strand, den vackra hotellträdgården eller Malenskogen. Lägenheterna finns olika storlekar och varianter…

Hotel Riviera Strand byggdes som ett av Sveriges första badortshotell i början på 1930-talet. Hotellet var ett lyxigt hotell vid den finkorniga sandstranden som kallades ”Sveriges riviera”. Då, liksom nu, är detta ett mycket omtyckt hotell. Båstad lockar med hav, sand och vacker natur och inte minst riktigt fina golfupplevelser. Hotellet är fantastiskt placerat vid stranden i ett lugnt och avkopplande läge.

Boende

Hotel Riviera Strand har 148 lägenhetssviter i mycket hög standard med utsikt mot hav och strand, den vackra hotellträdgården eller Malenskogen. Lägenheterna finns olika storlekar och varianter men alla har separat sovrum, allrum, badrum och ett litet kök. Perfekt för det lite större sällskapet!

Restaurang

Här njuter du verkligen av god mat i en mycket vacker miljö. Vid poolhuset kan du ta en bastu och blicka ut över havet eller mjuka upp stela muskler i utomhusjacuzzin. Riviera Hotell är ett populärt sporthotell och erbjuder väldigt bra träningsmöjligheter. Här finns ett fräscht och välutrustat gym med de senaste konditions- och styrketräningsutrustningen.


Plats

Hotel Riviera Strand

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket1/1-31/12
1 natt i fyrbäddsrum
Frukost
1 middagar
1 x 18 hål*
1 950
2 nätter i fyrbäddsrum
Frukost
2 middagar
2 x 18 hål*
3 690
*Välj mellan Båstad GK Nya/Gamla samt Bjäre GK
Priserna gäller ej för veckorna v 29 + v 30

Golf på hemmaplan

Här är ett förslag på golfbanor, om du är nyfiken på andra banor så ta  en titt i golfguiden.

FAKTA

PAR 72

PAR 72

5 811 m

4 993 m

Skansen Båstad

Båstad GK - gamla banan

Banan är Sveriges näst äldsta 18-hålsbana, ritad av arkitekterna Hawtree & Taylor. Den har typiska drag av en engelsk parkbana, med väl inbunkrade ondulerade greener. Bland de som premiärdagen gjorde par och bogeys var dåvarande kronprinsen som tillsammans med prins Sigvard och generalkonsul Carl Bergsten belåtet kunde konstatera: ”Detta är en av de förnämsta banorna i Sverige, ja i hela Norden”. Ett omdöme som stått sig genom åren. Banan kännetecknas av en intressant arkitektur och en fantastisk utsikt över Laholmsbukten.

FAKTA

PAR 71

PAR 72

5 722 m

4 525 m

Skansen Båstad

Båstad GK - nya banan

Båstad Nya banan invigdes 1990 och är en bana med park-/hedkaraktär. Den är mer öppen än Gamla Banan och erbjuder från främre tees ett omväxlande, roligt spel, där utmaningen kanske främst består i att bemästra de upphöjda, ondulerade greenerna, medan låghandicaparens utmaningar består i längd och i precision för att hålla bollen kvar på fairway. Väl inbunkrade greener och vattenhinder belönar den taktiske spelaren. Nya Banan har 6 olika teeval. Internationella tävlingar som spelats här är bl.a. PING Junior Solheim Cup och Challenge Tour tävlingen The Princess. Banarkitekt är Tommy Nordström.

FAKTA
Par 70

5 338 m

4 414 m

Skansen Båstad

Torekov GK

Torekovs golfbana - med skön linkskaraktär! Längst ut på Bjärehalvön, med utsikt mot Hallands Väderö - där vågorna från Kattegatt möter den skånska kusten, ligger Torekovs GK. Banan som är en klassisk linksbana har en karaktär som bjuder på stor variation i spelsituationer. Att behärska olika typer av slag hjälper dig därför att möta banans utmaningar. Torekovs golfbana som är öppen nästan hela året är en bana med många ``olika ansikten`` - beroende på väder och vind.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor