035 356 81

Mån - tor 9.00 - 16.00

Upp
Hotel Maribo Søpark – Golfjoy
fade
4954
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4954,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Hotel Maribo Søpark

Hotel Maribo Søpark

2695SEK

per person

Här bor du i den trevliga danska köpstaden Maribo på Danmarks fjärde största ö – Lolland. Vill du testa många olika golfbanor är det här ett bra alternativ! Hotellet är ett trestjärnigt hotell som angränsar mot den fina naturparken och Maribosjöarna som ligger på baksidan av hotellet. Här har man gångavstånd till centrum och den närmsta golfbanan ligger bara ett par minuter från hotellet. Maribo är en trevlig, livlig dansk handelsstad med mycket butiker, restauranger och cafeer. Rum Hotellet är byggt så att de flesta av de 109 rummen har…

Här bor du i den trevliga danska köpstaden Maribo på Danmarks fjärde största ö – Lolland. Vill du testa många olika golfbanor är det här ett bra alternativ!

Hotellet är ett trestjärnigt hotell som angränsar mot den fina naturparken och Maribosjöarna som ligger på baksidan av hotellet. Här har man gångavstånd till centrum och den närmsta golfbanan ligger bara ett par minuter från hotellet. Maribo är en trevlig, livlig dansk handelsstad med mycket butiker, restauranger och cafeer.

Rum

Hotellet är byggt så att de flesta av de 109 rummen har balkonger med enastående sjöutsikt. Den nyare och modernare utbyggnaden av hotellet färdigställdes 2003 och har utsikt mot staden. Alla rum med dubbelsäng är ordnade så att de kan separeras. Det finns fritt WiFi på hotellet.

Restauranger

Här äter du gott på Restaurang Svanen. Restaurangen erbjuder en bred och varierad meny (på sommaren serveras buffé). I våra golfpaket ingår middag på denna restaurang. Restaurangen är öppen från 18.00 måndag till lördag. Det är även här som frukosten serveras. . Här finns en härlig terrass där man, när vädret tillåter, njuta av sin goda måltid.


Plats

Hotel Maribo Søpark

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket till Maribo Søpark 20211/1-31/12
2 nätter i dubbelrum inklusive frukost och 1 middag
3 x 18 hål*
2 695
samma som ovan i enkelrum2 995
3 nätter i dubbelrum inklusive frukost och 1 middag
3 x 18 hål*
3 350
samma som ovan i enkelrum4 195
*Välj mellan Maribo Sø/Falster/Marielyst/Halsted Kloster/Storströmmen

Förslag på golfbanor att inkludera i ditt golfpaket.
Är du någon annan bana du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket. Ta gärna en titt i vår golfguide!
Falster GK

Falster GK

En välhållen och välskött skogsbana med breda fairways, stora bokskogar och sjöar. Här finns inga störande element – bara lugn. Banan rankas som en av Danmarks 10 bästa golfbanor.

FAKTA

Designad av Anders Amillon

HCP krav 42

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

5 912 m

5 228 m

Storströmmen GK

Storströmmens GK

Banan som grundades 1969 ligger i ett naturskönt område i utkanten av Nyköbing Falster. Det är en omväxlande bana som ligger i en kuperad terräng gränsande till skog längs hela banan.

FAKTA

Designad av Rolf Henning Jensen

HCP krav 48

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

5 904 m

4 993 m

Marielyst

Marielyst GK

Golfbanan som grundades 1996 ligger beläget på södra delen av Falster. Banan har en blandning av både något öppna hål samt hål med skogskaraktär. Det är en relativt flack bana med en trevlig layout. Här finns en hel del naturliga vattenhinder.

FAKTA

Designad av Rolf Henning Jensen

HCP krav 54

PAR

Gul Tee

Röd Tee

71

5  440 m

4 626 m

Exempelbild Maribo Sö

Maribo Sø GK

Golfbanan ligger i ett naturskönt något kuperat område bara 2 km från centrum. Flera av hålen går längs med den vackra Maribo Søndersø.

FAKTA

Designad av Rolf Henning Jensen

HCP krav 54

PAR

Gul Tee

Röd Tee

71

5  894 m

5 058 m

Exempelbild Maribo Sö

Halsted Kloster

Det här är en trevlig och omväxlande parkbana där fairways kantas av uppvuxna träd.

FAKTA

HCP krav 54

PAR

Gul Tee

Röd Tee

71

5  910 m

4 953 m