035 356 81

Mån - tor 9.00 - 15.00

Upp
HimmerLand – Golfjoy
fade
4902
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4902,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

HimmerLand

Golfjoy / HimmerLand

HimmerLand

2850SEK

per person

Lillsemester till Danmark – så enkelt men ändå hemifrån! HimmerLand på Nordjylland är lättillgängligt med färjan från Göteborg eller Halmstad eller från södra Sverige via broarna. Denna golfresort är en komplett anläggning som är vackert belägen i Himmerland, sydväst om Aalborg. I området finns några av Danmarks bästa och mest attraktiva golfbanor. På anläggningen finns två fina 18-hålsbanor samt en trevlig Academy-bana med 6 hål. Men anläggningen har mycket mer än golf att erbjuda! Förutom att du kan välja mellan två olika typer av boenden, hotell och lägenhet/stuga, kan du…

Lillsemester till Danmark – så enkelt men ändå hemifrån!

HimmerLand på Nordjylland är lättillgängligt med färjan från Göteborg eller Halmstad eller från södra Sverige via broarna. Denna golfresort är en komplett anläggning som är vackert belägen i Himmerland, sydväst om Aalborg. I området finns några av Danmarks bästa och mest attraktiva golfbanor. På anläggningen finns två fina 18-hålsbanor samt en trevlig Academy-bana med 6 hål. Men anläggningen har mycket mer än golf att erbjuda! Förutom att du kan välja mellan två olika typer av boenden, hotell och lägenhet/stuga, kan du även koppla av i spa-avdelningen, spela minigolf, utmana vännerna på krocket eller varför inte avrunda dagen med bowling? Här finns verkligen plats för hela familjen, stora som små.

Stugboende

På HimmerLand finns stugor med plats för 4-5 personer. Boendet är välutrustat och har allt som krävs för självhushåll och sängkläder ingår.

Hotellboende

Hotellet, “Himmerland Resort Hotel”, har 60 ljusa och moderna rum som har en fin utsikt mot en omgivande naturen.

Restaurang

På anläggningen finns tre restauranger – “Brasseriet”, “Restauraten” och “Backstage at Bobby´s”. På Brasseriet kan man avnjuta klassiska rätter och det är även här som frukosten serveras. “Restautanten” erbjuder en nordisk meny som är inspirerad av det klassiska franska köket. Här avnjuter man sin måltid i en elegant miljö. För en lite mer avslappnad och “laid back” miljö så rekommenderas ett besök på “Backstage at Bobby´s”. Här visas sport på skärmar och det finns gott om plats för alla i familjen, från ung till gammal.

Aktiviteter

För boende med golfpaket så ingår fritt inträde till bad och gym. Njut av en avkopplande stund i wellnessavdelningen “Nordic Spa”. Man kan även ägna sig åt bowling & äventyrsgolf om man inte får nog av aktivitet på golfbanan.


Plats

Himmerland Golf & Spa Resort

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket HimmerLand 20211/1-31/12
(sön - tors)
1/1-31/12
(fre & lör)
2 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Old Course & New Course
3 7954 450
Samma paket som ovan i enkelrum4 4505 095
Samma paket som ovan men boende i stuga som delas av 3 personer
3 4504 095
Samma paket som ovan men boende i stuga som delas av 4 personer
3 1954 095
Vid boende i stuga tillkommer kostnad för el (cirka 100 SEK/stuga och dag)

Här är ett förslag på golf i Danmark. Är du nyfiken på andra banor ta en titt i vår golfguide.

FAKTA

PAR 72

PAR 72

6 268 m

5 215 m

HimmerLand New Course

Det här är en påkostad mästerskapsbana byggd för European Tour. Banan är vackert belägen i karakteristiska landskapet och det finns gott om utrymme mellan hålen, vilket skapar en underbar naturupplevelse. Banan passar alla typer av spelare då man kan välja mellan 5 olika tees. Mycket av spelutmaningen ligger i de strategiskt placerade bunkrarna.

FAKTA

PAR 69

PAR 69

5 377 m

4 677 m

HimmerLand Old Course

Old Course är den äldsta av Himmerlands banor. Det är en vacker uppvuxen parkbanan med naturliga vattenhinder. Trots att den är lite kortare, par 69 kräver det ett strategiskt spel inte minst utmanande inspel mot de ondulerade greenerna.