035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
GreenLinks Golf Villas – Golfjoy
fade
8466
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-8466,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

GreenLinks Golf Villas

Golfjoy / GreenLinks Golf Villas

GreenLinks Golf Villas

10550SEK

per person

Drömläge för golf vid Floridas västkust! I Naples på den västra sidan av Florida går livet i en skön takt. Man tar sig tid att njuta av de solvarma, gräddvita stränderna och det turkosblåa vattnet under en vajande palm. Här bor du i rymliga välutrustade villor på GreenLinks vid Lely Resort med två fina golfbanor utanför dörren. GreenLinks Golf Villas är en del av en komplett “Community” med flera olika bostadsområden och semesterboenden beläget 12 km från Naples. Rum Golf Villas har 200 fullt möblerade två och tre sovrums villor…

Drömläge för golf vid Floridas västkust! I Naples på den västra sidan av Florida går livet i en skön takt. Man tar sig tid att njuta av de solvarma, gräddvita stränderna och det turkosblåa vattnet under en vajande palm. Här bor du i rymliga välutrustade villor på GreenLinks vid Lely Resort med två fina golfbanor utanför dörren.

GreenLinks Golf Villas är en del av en komplett “Community” med flera olika bostadsområden och semesterboenden beläget 12 km från Naples.

Rum

Golf Villas har 200 fullt möblerade två och tre sovrums villor med vardagsrum, matsal och kök. Samtliga villor har tvättmaskin, torktumlare och DVD-spelare. I receptionen finns bra lokal information att tillgå och vid businesscentat har man kostnadsfri höghastighetsanslutning till internet.

Restauranger

I klubbhuset finns Snead: s Oak Grill & Tavern som är en trevlig restaurang med god mat och god service. Meny är typisk amerikansk med Angus nötkött, kyckling och skaldjur, en mängd olika soppor, sallader och färska hemlagade desserter.

Aktiviteter

Som gäst på resorten har man tillgång till ett trevligt poolområde, tennisbanor, grillplatser och gym. Resorten ligger mitt emellan Naples och Marco Island nära till underbara stränder, shopping, spa och restauranger.


Plats

GreenLinks Golf Villas

Avstånd 
Naples12km
Miami195km

Golfpaket Greenlinks22/12-31/121/1-31/11/2-11/4
7 nätter i 2 sovrumslägenhet "Flamingo" (delas av 2 pers), 5 greenfee på Flamingo/Mustang efter kl 12, städavgift18 85015 39521 195

Golf vid Greenlinks

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Florida har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

FAKTA

Designad av Robert Trent Jones Sr

PAR

Gul Tee

Röd Tee

71

6 257 y

5 377 y

Lely Flamingo Island Club

En trevlig, omväxlande bana designad av Robert Trent Jones Sr. Banan är välskött och med varierande hål. Här utmanas man av en hel del bunkrar och stora böljande greener.

FAKTA

Designad av Lee Trevio

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

6 701 y

5 622 y

Lely Mustang Course

Banan är designad av Lee Trevino, som ville skapa en bana som ger medelgolfaren en rättvis utmaning. Banan erbjuder en variation av golfhål som är svåra, men alltid kul att spela - där man alltid kan återhämt dåliga slag. Här finns en hel del vatten, strategiskt placerade bunkrar, böljande fairways som kantas av höga tallar.