Golf Joy Travel svart liten
 

Ducks Inn

Ducks Inn

8050SEK

per person

Bästa läget för att utforska golfpärlorna längs med ”Scotlands Golf Coast”! Inte nog med det, här bor du i Malcolms charmiga hotell. Malcolm är en riktig golf- och whiskyentusiast som gärna delar med sig av sina kunskaper! Ducks Inn har anor sedan 1500-talet och är ett mysigt familjeägt skotskt hotell. Här bor man riktigt bra beläget till områdets banor vid de vackra stränderna, endast 20 minuter från Edinburgh. Här möts man av en varm och gästvänlig atmosfär. Hotellet har 23 rum, alla med egen toalett och dusch/badkar. Rummen är utrustade…

Bästa läget för att utforska golfpärlorna längs med ”Scotlands Golf Coast”! Inte nog med det, här bor du i Malcolms charmiga hotell. Malcolm är en riktig golf- och whiskyentusiast som gärna delar med sig av sina kunskaper!

Ducks Inn har anor sedan 1500-talet och är ett mysigt familjeägt skotskt hotell. Här bor man riktigt bra beläget till områdets banor vid de vackra stränderna, endast 20 minuter från Edinburgh. Här möts man av en varm och gästvänlig atmosfär.Hotellet har 23 rum, alla med egen toalett och dusch/badkar. Rummen är utrustade med TV, larm, te-och kaffefaciliteter samt gratis Wifi.

Den utmärkta restaurangen serverar prisbelönt mat i en avkopplande atmosfär och det finns en fin terrass för att äta ute i det fria. Den välkomnande baren serverar snacks, real ale och whisky. Har man tur så kan man som här få vara med om en putt-tävling i baren!

Här bor man med ett perfekt läge till områdets golfbanor – granne med Gullane-banorna och Craigielaw, Luffness, Kilspindie inom 5 km radie. Till centrala Edinburgh kan man ta sig med tåg, det tar ca 20 minuter.

Hur vi och andra upplevde upplevde East Lothian


Plats

Ducks Inn

>

Golfpaket Ducks Inn 1/5-30/9 1/10-31/10
4 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål på Kilspindie*
1 x 18 hål på Craigelaw *
1 x 18 hål på Gullane 2*
8 8958 050
Samma som ovan i enkelrum12 69512 150
*vardagsgreenfee. Om spel på helg innebär detta ett tillägg.

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. East Lothian området har ett mycket stort utbud av härliga banor så är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

FAKTA

PAR 71
Design Donald Steel

6 040 y

5 373 m

Craigielaw

Craigielaw

En traditionell linksbana som liknar Gullane, Muirfield och North Berwick. Med utmanande greener och bunkrar och en fantastisk utsikt över Firth of Forth, Gullane Hill, Edinburgh och Fife. Här finns bra träningsfaciliteter och klubbhus.

FAKTA

Par 68/73
Design Donald Steel

6 269 y

6 044 y

5 785 y

Craigielaw

Longniddry

Banan är en kombination av skog och ``links``. Banan är inte lång enligt modern standard, men den är designad att belöna den strategiska spelaren. Fairways är relativt breda och stora greener. Fairways kantas av uppvuxen tallskog, törnebuskar och svårspelad ruff, här ska man akta sig för att hamna!

FAKTA

Par 70/72
Design Tom Morris
Grundad 1856

6 269 y

6 175 y

5 696 y

Craigielaw

Dunbar

Vid mitten av 1800 talet tillfrågades Tom Morris som vid den tidpunkten var greenkeeper vid Prestwick om han kunde ”lägga ut Dunbarbanan”. Han skapade 15 hål som 1880 när man förvärvat lite mer land blev 18 hål som då blivit en standard för golfbanor. Dunbar smälter in i den smala kustlinjens naturliga konturer och havet gör banan lite smalare efter varje storm. Banan rankas bland topp 30 av Skottlands golfbanor. Den har varit värd för otaliga nationella och internationella mästerskap och har varit kvalbana till The Open.

FAKTA

Par 70/71

5 751 m

5 319 m

Craigielaw

North Berwick Glen

Det här är en av de mest populära av East Lothian golfbanor. Oavsett om du har spelat golf i Skottland innan, eller om detta är ditt första besök, Glen får man inte missa! Banan håller en hög kvalitet och bjuder på fantastisk utsikt över Firth of Forth. En trevlig utmaning för alla nivåer av spelare!

FAKTA

Par 71

6 101 y

5 749 y

Craigielaw

North Berwick West Links

Det här är en klubb som genomsyras av tradition med anor från 1832. Banan slingrade sig längs Firth of Forth med fantastisk utsikt över vita sandstränder, öar och över till kullarna i East Neuk of Fife. Används som kval bana för the Open Championship.

FAKTA

Par 71

6 244 y

5 252 y

Craigielaw

Gullane Golf Club

På klubben finns tre olika banor. Alla håller en mycket hög klass. No1 är den mest kända banan, en underbar linksbana som varit kvalbana för The Open. Banan sträcker sig över Gullane Hill med en slående utsikt över East Lothian, Edinburgh och Fife är spektakulära. Greener, fairways och bunkrar är alla fantastiska.

FAKTA

Par 71

5 502 y

5 107 y

Craigielaw

Kilspindie Golf Course

Det här är en av de finaste banorna i området beläget i naturreservatet Aberlady Bay. Det är en traditionell skotsk linksbana där man kan bevittna sjöfåglar dyka efter mat.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor