035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
Crete Golf Club Hotel – Golfjoy
fade
6028
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-6028,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Crete Golf Club Hotel

Golfjoy / Crete Golf Club Hotel

Crete Golf Club Hotel

7850SEK

per person

Njut av en golfresa till Kretas senaste golfresort! Greklands största och mest sydliga ö lockar med perfekt klimat för golfare året om. Här finns underbara stränder, delikat mat, hänförande vacker natur, intressant historia och vänliga människor. Crete Golf Resort är en komplett golfanläggning vackert placerat på Kretas västra del. Resorten täcker ett gigantiskt område på över 140 hektar där en stor del är orörd natur med utsikt över det glittrande joniska havet. Här finns alla bekvämligheter du kan tänka dig. Villorna harmoniserar vackert med det omgivande landskapet då de är…

Njut av en golfresa till Kretas senaste golfresort! Greklands största och mest sydliga ö lockar med perfekt klimat för golfare året om. Här finns underbara stränder, delikat mat, hänförande vacker natur, intressant historia och vänliga människor.

Crete Golf Resort är en komplett golfanläggning vackert placerat på Kretas västra del. Resorten täcker ett gigantiskt område på över 140 hektar där en stor del är orörd natur med utsikt över det glittrande joniska havet.
Här finns alla bekvämligheter du kan tänka dig. Villorna harmoniserar vackert med det omgivande landskapet då de är inspirerade av de gamla herrgårdarna i regionen och byggd med natursten och lokala designinslag.

Rum

Här finns 25 rymliga sviter, där den minsta mäter 45 kvm, som ger en känsla av elegant och modern lyx. Sviterna är vackert inredda med moderna möbler, naturliga material, ljust trä och dämpade färger som inspirerats av hav och sand. Alla sviter är välutrustade med extra långa sängar på 210cm x 200cm, stora badrum som mäter 18 kvm, smart TV 55 “, wifi och stora balkonger (med berg- eller havsutsikt).

Restaurang

Restaurangen ligger i klubbhuset med en strålande vy över golfbanan. Detta är ett perfekt ställe att koppla av efter dagens utmaningar på golfbanan. Restaurangen erbjuder en spännande meny med både internationella och lokala specialiteter och rätter som är tillagade med de färskaste lokala råvarorna. Det finns även ett brett utbud av lätta snacks. Här finns en stor och härlig veranda om 120 kvm under tak där man kan ta sig en svalkande dryck och/eller avnjuta en måltid.


Plats

Crete Golf Club Hotel

Avstånd 
Heraklion flygplats20 km
Hersonissos4 km
>

Golrpaket Crete Golf Club Hotel 13/2-28/328/3-23/5
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål på Crete GC
8 59511 995
samma som ovan i enkelrum10 29514 895
Boka 120 dagar innan avresa!
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål på Crete GC
7 85010 595
samma som ovan i enkelrum8 95012 150
 

Golf vid Crete Resort

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA
AR 70/71
Grundad 2003
Design Bo Hunt

5 484 m

4 407 m

Crete Golf Course

Golfbanan är helt magiskt vackert placerat i det kuperade landskapet med vyer över det gnistrande Medelhavet. Det är Kretas enda 18-hålsbana, som öppnade 2003 men den ursprungliga banan var alltför tuff så den stängdes och byggdes om tees flyttades och fairways breddades och man gjorde det lite lättare att hitta bollar i den täta vegetationen i semiruffen. Det är en mycket naturlig banan där hålen slingrar sig fram och smälter in i den kuperade terrängen. Dessutom har arkitekterna gjort sitt yttersta för att skydda miljön, därför finns många ekologiskt vänliga funktioner, som modern vattenbehandling och stora orörda områden.