035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Country Hotel Timmendorfer Strand – Golfjoy
fade
5179
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5179,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Country Hotel Timmendorfer Strand

Golfjoy / Country Hotel Timmendorfer Strand

Country Hotel Timmendorfer Strand

3695SEK

per person

Golfa på den nordstyska rivieran – Timmendorfer Strand! Country Hotel är ett t fräscht hotell byggt i amerikansk lantstil, centralt placerat på Strand Allén i Timmendorfer Strand. Här bor man på ett bra avstånd från strand och golf samt med gångavstånd till Timmendorfers butiker och restauranger. Rum Hotellet har 93 rum varav vissa med havsutsikt. Rummen är inredda i en varm “country-stil” med ljusa färger och bekväma öronlappsfåtöljer. På rummen finns möjlighet att förbereda en kopp väldoftande kaffe eller te gratis i rummet. Det finns badkar i alla rum. Restaurang…

Golfa på den nordstyska rivieran – Timmendorfer Strand!

Country Hotel är ett t fräscht hotell byggt i amerikansk lantstil, centralt placerat på Strand Allén i Timmendorfer Strand. Här bor man på ett bra avstånd från strand och golf samt med gångavstånd till Timmendorfers butiker och restauranger.

Rum

Hotellet har 93 rum varav vissa med havsutsikt. Rummen är inredda i en varm “country-stil” med ljusa färger och bekväma öronlappsfåtöljer. På rummen finns möjlighet att förbereda en kopp väldoftande kaffe eller te gratis i rummet. Det finns badkar i alla rum.

Restaurang och pub

Centralt i hotellet ligger den ljusa puben som är en trevlig mötesplats. Restaurangen serverar en stor frukostbuffé och när vädret tillåter öppnar man även upp vid terrassen. Restaurangen har en bred “à la carte” meny och ett bra utbud med färska delikatesser, snacks och kaffe & kaka. Hotellets temabufféer är mycket uppskattade av både hotellets gäster och lokalbefolkningen. Vill man inte äta vid hotellet finns ett riktigt stort utbud av trevliga restauranger och barer på ett par minuters promenadavstånd. Country Hotel har ett trevligt sällskaps utrymme med bastu och relaxrum. Utanför hotellet ligger den fina stranden.

 

Plats

Country Hotel

Golfpaket Country
Hotel Timmendorfer Strand
24/6-4/99/9-27/7
2 nätter i DUBBELRUM Frukost
2 greenfee (1 x Timmendorfer Norra, 1 x Segeberg)
3 6953 595
Samma som ovan i ENKELRUM4 8504 595
3 nätter DUBBELRUM Frukost,
2 greenfee (1 x Timmendorfer Norra, 1 x Segeberg)
4 5955 295
Samma som ovan i ENKELRUM6 3957 695

Förslag på golfbanor

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

Golfguide_Tyskland

FAKTA

PAR 72
Grundad 1987
HCP 54
DESIGN Ernst Potthas

5 984 m

5 242 m

Hotel SAND Country Hotel

Golfclub Fehmarn

Golfbanan har ett unikt läge precis vid stranden på ön Fehmarn som även kallas solens ö tackvare 1900 soltimmar om året. Det är en platt, öppen linksbana där man har en underbar utsikt över Östersjön och Burger Binnensee. Golfbanan är en rolig spelutmaning för både den avancerade spelaren och nybörjaren. Golfbanan kan väljas i våra golfpaket till norra Tyskland

FAKTA

PAR 72
Grundad 1992
HCP 54
DESIGN Gerd Olaf Osterkamp

5 946 m

5 217 m

5 242 m

Strengliner Hotel SAND Country Hotel

G&CC Hohwachter Bucht

27-håls anläggning som ligger inbäddad i det typiska Holsteinska landskapet med utsikt över en stor insjö och Östersjön. Strategiskt placerade bunkrar, intressanta vattenhinder och greener garanterar en omväxlande golfrunda. Här finns bra träningsmöjligheter med en speciell Golfodrom.

FAKTA

PAR 72
Grundad 1986

6 039 m

5 273 m

5 242 m

Strengliner Hotel SAND Country Hotel

Golfclub Brodauer Mühle

En omväxlande parkbana där de första hålen är flacka. Därefter ändrar banan drastiskt karaktär och blir kuperad med hänförande utsikt över landskapet. Det är en bana där man tjänar på att vara strategisk och den blir betydligt enklare att spela den andra gången! Golfbanan kan väljas i våra golfpaket till norra Tyskland.

FAKTA

PAR 73
Grundad 1989
HCP 54
DESIGN Gerd Olaf Osterkamp

5 767 m

5 273 m

5 242 m

Strengliner Hotel SAND Country Hotel

Grömitz

Det här är en trevlig golfklubb belägen vid den lilla orten Grömitz. Här finns dels en 18-håls mästerskapsbana samt en lite kortare 9-hålsbana. Banan ligger vackert med utsikt över Östersjön. Det är en parkbana som uppskattas av både hög och låghandikappare. Här vid Grömitz finns även ett träningsområde med driving range med integrerad pitching och chipping green och en putting green.

PAR 72
DESIGN DR B Von Limburger

FAKTA

6 065 m

5 309 m

5 242 m

Strengliner Hotel SAND Country Hotel Strandgrün Golf & Spa

Seeschlösschen Timmendorfer Strand

En förstklassig golfanläggning, grundad i mitten av 70-talet. Banan är ritad av Bernhard von Limburger och ligger vid kuststaden Timmendorfer Strand. Flera större mästerskap har spelats på golfanläggningen. Det är en uppvuxen parkbana med ett mycket trevligt klubbhus.

FAKTA

PAR 73
DESIGN Udo F Barth/Karl F Grohs

A Course 3 065 m

B Course 3099 m

C Course 3 005 m

5 309 m

5 242 m

Strengliner Hotel SAND Country Hotel Strandgrün Golf & Spa

Lübeck-Travemünder GK

Golfbanan är Tysklands näst äldsta grundad 1921 av engelsmännen efter första världskriget. Travemünde golfbana har 27 hål. Banan går genom ett växlande landskap med flera hål, som har en vacker utsikt mot havet. Banan har en trevlig layout, strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder gör banan till en mycket trevlig golfupplevelse!

Golfclub Segeberg

Banan ligger belägen i ett frodigt böljande landskap i hjärtat av Schleswig Holstein. Det är en trevlig och relativt lång parkbana i lätt kuperade terräng som har några utmanande vattenhinder. Banans layout inbjuder till spel på alla nivåer för såväl hög- som låghandikappare. Här finns även en korthålsbana med 3 hål.