035 356 81

Mån - tor 9.00 - 16.00

Upp
Comwell Korsør – Golfjoy
fade
4923
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4923,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Comwell Korsør

Comwell Korsør

1995SEK

per person

Låt bilen vila vid Danmarks bästa golfhotell! En timme från Köpenhamn kommer du fram till Comwell Korsör. Hotellet och den angränsande golfbanan är vackert beläget i ett stort lummigt området intill ett naturreservat. Hotellet är beläget vid kuststaden Korsør, cirka 10 mil från Köpenhamn. Här erbjuds du ett bekvämt boende intill den fina Tårnborg Parken och granne med Korsørs GK. Du kan enkelt promenera till denna golfbanan från boendet. Rum Hotellet har 135 välutrustade rum i olika rumskategorier. Det finns fritt WiFi på hotellet. Restaurang Här äter man gott på…

Låt bilen vila vid Danmarks bästa golfhotell! En timme från Köpenhamn kommer du fram till Comwell Korsör. Hotellet och den angränsande golfbanan är vackert beläget i ett stort lummigt området intill ett naturreservat.

Hotellet är beläget vid kuststaden Korsør, cirka 10 mil från Köpenhamn. Här erbjuds du ett bekvämt boende intill den fina Tårnborg Parken och granne med Korsørs GK. Du kan enkelt promenera till denna golfbanan från boendet.

Rum

Hotellet har 135 välutrustade rum i olika rumskategorier. Det finns fritt WiFi på hotellet.

Restaurang

Här äter man gott på hotellets restaurang. Här serveras rustik mat i en modern miljö med fokus på lokala råvaror. När vädret tillåter kan man sitta ute på det trevliga terrassen och njuta av mat och sol. Menyn varierar efter säsong och det är även här som frukostbuffén serveras.

SPA & Wellness

Här finns en härlig spaavdelning med uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu och ett brett urval av skönhetsbehandlingar.


Plats

Comwell Korsør

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket Comwell Korsør 20211/1-31/12
1 natt i dubbelrum
Frukost
1 x tvårättersmiddag
1 dagsgreenfee på Korsør GK
1 995
samma paket som ovan i enkelrum
2 395
2 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x tvårättersmiddag
2 dagsgreenfee på Korsør GK
3 550
samma paket som ovan i enkelrum4 350

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa.

Är du någon annan bana du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta gärna en titt i vår golfguide.

Korsør GK

Korsør GK

Banan ligger naturskönt i en kuperad terräng med skog och sjöar i utkanten av gamla Tårnborg Park i anslutning till Comwell Korsør Hotel. Från ett antal hål har man en fin utsikt över Korsør och havet. Banan erbjuder ett varierat spel som efter ett par enkla inledningshål bjuder på en hel del utmaningar.

FAKTA

Designad av Jörgensen/Mortensen.

HCP krav 42

PAR

Gul Tee

Röd Tee

73

5 749 m

4 963 m

Trelleborg GK

Trelleborg GK

Detta är en mycket påkostad golfanläggning där man anar stora planer inför framtiden. Man har investerat i det bästa dräneringssystemet vilket möjliggör spel på sommargreener året om. En framtida mästerskapsbana med linkskaraktär som ligger i ett böljande landskap.

FAKTA

HCP krav 42

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

6 017 m

5 050 m