035 356 81

Mån - tor 9.00 - 17.00

Upp
Comwell Korsør – Golfjoy
fade
4923
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4923,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Comwell Korsør

Golfjoy / Comwell Korsør

Comwell Korsør

1995SEK

per person

Låt bilen vila vid Danmarks bästa golfhotell! En timme från Köpenhamn kommer du fram till Comwell Korsör. Hotellet och den angränsande golfbanan är vackert beläget i ett stort lummigt området intill ett naturreservat. Hotellet är beläget vid kuststaden Korsør, cirka 10 mil från Köpenhamn. Här erbjuds du ett bekvämt boende intill den fina Tårnborg Parken och granne med Korsørs GK. Du kan enkelt promenera till denna golfbanan från boendet. Rum Hotellet har 135 välutrustade rum i olika rumskategorier. Det finns fritt WiFi på hotellet. Restaurang Här äter man gott på…

Låt bilen vila vid Danmarks bästa golfhotell! En timme från Köpenhamn kommer du fram till Comwell Korsör. Hotellet och den angränsande golfbanan är vackert beläget i ett stort lummigt området intill ett naturreservat.

Hotellet är beläget vid kuststaden Korsør, cirka 10 mil från Köpenhamn. Här erbjuds du ett bekvämt boende intill den fina Tårnborg Parken och granne med Korsørs GK. Du kan enkelt promenera till denna golfbanan från boendet.

Rum

Hotellet har 135 välutrustade rum i olika rumskategorier. Det finns fritt WiFi på hotellet.

Restaurang

Här äter man gott på hotellets restaurang. Här serveras rustik mat i en modern miljö med fokus på lokala råvaror. När vädret tillåter kan man sitta ute på det trevliga terrassen och njuta av mat och sol. Menyn varierar efter säsong och det är även här som frukostbuffén serveras.

SPA & Wellness

Här finns en härlig spaavdelning med uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu och ett brett urval av skönhetsbehandlingar.


Plats

Comwell Korsør

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket Comwell Korsør 1/1-31/12
1 natt i dubbelrum
Frukost
1 x tvårättersmiddag
1 dagsgreenfee på Korsør GK
inom kort
samma paket som ovan i enkelrum
2 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x tvårättersmiddag
2 dagsgreenfee på Korsør GK
samma paket som ovan i enkelrum

Här är ett förslag på golf i Danmark. Är du nyfiken på andra banor ta en titt i vår golfguide.

FAKTA

HCP krav 42

PAR 72

PAR 72

6 017 m

5 050 m

Trelleborg GK

Det är en mycket påkostad golfanläggning där man anar stora planer inför framtiden. Man har investerat i det bästa dräneringssystemet vilket möjliggör spel på sommargreener året om. En framtida mästerskapsbana med linkskaraktär som ligger i ett böljande landskap.

FAKTA

Designad av Jörgensen/Mortensen

HCP-krav 42

PAR 73

PAR 72

5 749 m

4 963 m

Korsör GK

Banan ligger naturskönt i en kuperad terräng med skog och sjöar i utkanten av gamla Tårnborg Park i anslutning till Grand Park Hotel. Från ett antal hål har man en fin utsikt över Korsör och havet. Banan erbjuder ett varierat spel som efter ett par enkla inledningshål bjuder på en hel del utmaningar.