035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Capital Coast Resort & SPA – Golfjoy
fade
6050
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-6050,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Capital Coast Resort & SPA

Golfjoy / Capital Coast Resort & SPA

Capital Coast Resort & SPA

9850SEK

per person

Solsäkert golfparadis! Med en hänförande utsikt över det azurblå havet bor du bekvämt i fina lägenheter. Här njuter man av solsken året runt, långa sandstränder, steniga vikar och kristallklart Medelhav. Capital Coast är belägen mellan den gamla hamnen i Pafos och de vackra sandstränderna i Coral Bay nära den historiska Tombs of the Kings. Det är 155 km till Larnacas flygplats resp 33 km till Pafos flygplats. Lägenheter Hotellet byggdes 2008 med den senaste typen av design och komfort vilket gör att hotellet håller en mycket god klass. Lägenheterna har…

Solsäkert golfparadis! Med en hänförande utsikt över det azurblå havet bor du bekvämt i fina lägenheter. Här njuter man av solsken året runt, långa sandstränder, steniga vikar och kristallklart Medelhav.

Capital Coast är belägen mellan den gamla hamnen i Pafos och de vackra sandstränderna i Coral Bay nära den historiska Tombs of the Kings. Det är 155 km till Larnacas flygplats resp 33 km till Pafos flygplats.

Lägenheter

Hotellet byggdes 2008 med den senaste typen av design och komfort vilket gör att hotellet håller en mycket god klass. Lägenheterna har rymliga sovrum och många av dem har havsutsikt över den privata stranden. Det finns wifi på hotellet och på rummen finns safety box, strykjärn och strykbräda och AC. Lägenheterna är bra utrustade och fungerar för självhushåll.

Restauranger

Hotellet erbjuder olika typer av måltidsupplägg – från självhushåll till All Inclusive. Här finns en a´la carte restaurang som är vackert belägen med utsikt över havet. Här serveras internationella rätter till överkomliga priser.  Vid “Lounge Bar och Pool Bar” området kan man njuta av drinkar och snacks under solen. Flera kvällar i veckan anordnas liveunderhållning.

Spa & Wellness

Här finns ett modernt och välutrustat SPA och Health Club. Health Club-avdelningen erbjuder inomhuspool, ångbastu, finsk bastu, gym och aerobic studio. I hotellets SPA “Anemones Spa” finns jacuzzi, ångbastu, bastu men även ett stort utbud av skönhetsbehandlingar såsom massage. Hotellet har även en härlig och stor utomhuspool att svalka sig i efter en solig dag på golfbanan. Hotellet har ett härligt läge intill stranden som bra utbud av vattensporter. Här finns alltifrån dykning och vindsurfing till båtuthyrning.


Plats

Capital Coast Resort & SPA

Avstånd 
Paphos flygplats12 km
Larnaca flygplats103 km
Minthis Hill GC0 km
Aphrodite Hills GC18 km
Elea GC8 km
Secret Valley17 km

Golfpaket Capital Coast Resort & SPA1/6-15/916/9-30/11
7 nätter i ensovrumssvit med havsutsikt om 2 delar
Frukost
4 x 18 hål*
Transfer tur/retur Paphos flygplats - hotell
Transfer tur/retur hotellet - golfbanorna
10 45011 450
Samma som ovan om 1 person bor själv11 65012 695
Transfer tur/retur Larnaca flygplats - hotellet595 SEK/person
*välj mellan; Minthis, Elea och Secret Valley. Max två rundor per bana.

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

FAKTA

FAKTA
PAR 71
GRUNDAD 1994
Design Donald Steel

5 898 m

5 292 m

Minthis Resort Capital Coast Resort

Minthis

Minthis är en vacker och utmanande bana som slingrar sig förbi ett kloster från 1100-talet med hisnande utsikt över Cypern Troodosbergen och bakgrunden. Det är en 18-håls mästerskapsbana som ståtar med enastående hål med fantastiska vyer som naturligt böljar genom ett kuperat landskap, genom vattenhinder och gamla lundar, med hundratals olivträd, fruktodlingar och vinrankor med bergen i fjärran. Banan är designad av legendariska golfarkitekten Donald Steel 1994 och renoverats av kända bandesigners Mackenzie och Ebert. Designen av banan ett felfritt exempel på deras filosofi att golfbanor ska passa in i terrängen, vara i linje med deras naturen och fokusera på detaljerna.

FAKTA

FAKTA
PAR 70
Grundad 2002
Design Nick Cabell Robinson

5 369 m

4 528 m

Capital Coast Resort Aphrodite Hills

Aphrodite Hills

Banan har utsikt över den plats där Afrodite, kärlekens gudinna, sägs ha uppstått ur havet. Kan man slita sig från den vackra utsikten kan man njuta av ett golfspel på en varierande golfbana. Det är en mix av utmanande bunkrar, välskötta fairways och generösa greener. Banan har på två platåer som åtskiljs av en dramatisk ravin.

FAKTA

FAKTA
PAR 71
Grundad 1996
Design Tony Jacklin

5 050 m

4 305 m

Minthis Resort Capital Coast Resort Aphrodite Hills

Secret Valley

Det här är en mogen vacker parkbanan som betraktas som en av öns mest utmanande 18-håls golfbanor. Ryder Cup-kaptenen, vinnaren av British Open och US Open -Tony Jacklin har skapat en banan som utmanar dina golffärdigheter, med det finns hela 6 olika tees så den kan passa alla. Banan går igenom en dalgång omgiven av ett naturlandskap, med lokala cypriotiska växter och historiska bergformationer.

FAKTA
PAR 71
Grundad 2010
Design Nick Faldo

5 243 m

4 664 m

Minthis Resort Capital Coast Resort Aphrodite Hills

Elea Golf Resort

Det här är en utmanande mästerskapsbana designade av Nick Faldo. Banan är vackert belägen i en sluttningen mot söder med en fantastisk havsutsikt. Banan är omväxlande och har stora ondulerade greener, samtliga har byggts för att USGA riktlinjerna. På alla hål utom tre finns fint utformade och strategiskt placerade bunkrar.