035 356 81

Mån - tor 9.00 - 14.00 fre 9.00-12.00

Upp
Bogogno Golf Resort – Golfjoy
fade
5752
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5752,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Bogogno Golf Resort

Golfjoy / Bogogno Golf Resort

Bogogno Golf Resort

4495SEK

per person

I hjärtat av Piemonte! Bogogno Golf Resort, med sina två egna golfbanor, är en riktig kanondestination som vill spela bra golf i en svårslagen omgivning.  Anläggningen är vackert beläget nära Lake Maggiore, mitt bland områdets alla kända vingårdar. Pulserande Milano, som bjuder på så mycket mer än bara golf, ligger inom en bekväm räckvidd. Bogogno Golf Resort är beläget i en lummig miljö vid Piemonte, cirka en timme från centrala Milano. Milano är en pulserande stad som erbjuder fotboll av högsta klass, mode, skönhet och några av Italiens bästa golfbanor….

I hjärtat av Piemonte! Bogogno Golf Resort, med sina två egna golfbanor, är en riktig kanondestination som vill spela bra golf i en svårslagen omgivning.  Anläggningen är vackert beläget nära Lake Maggiore, mitt bland områdets alla kända vingårdar. Pulserande Milano, som bjuder på så mycket mer än bara golf, ligger inom en bekväm räckvidd.

Bogogno Golf Resort är beläget i en lummig miljö vid Piemonte, cirka en timme från centrala Milano. Milano är en pulserande stad som erbjuder fotboll av högsta klass, mode, skönhet och några av Italiens bästa golfbanor. Det här området är även känt för sin viner och det vackra landskapet vid Lake Maggiore.

Rum

Golfhotellet öppnade 2014 och har 50 rymliga och välutrustade rum. Alla rum har minibar, satellit-TV och luftkonditionering. Man har antingen utsikt över Bonora-banans 18de hål eller poolområdet. Hotellet fokuserar på låg miljöpåverkan (energiklass A) och är byggt till stor del av återvunna naturliga material. Tumme upp tycker vi!

Restaurang

Det fina klubbhuset är omgiven av grönska. Här finns en stor terrass där man kan följa spelet från båda banornas 18e hål. Intill klubbhusloungen hittar man den välkomnande ”What Else” restaurangen. När säsongen tillåter öppnar man upp den trevliga terrassen där du kan njuta av en spektakulär utsikt över Monte Rosa och golfbanorna. Köket är inspirerat av den piemontanska traditionen men på menyn finns även klassiska italienska- och internationella rätter. Kockarna förbereder menyer som innehåller enkla och raffinerade rätter med noga val av råvaror som alltid är av högsta kvalitet. Vinlistan erbjuder ett brett urval från kända italienska och internationella vingårdar.

Aktiviteter

Vill man aktivera sig finns ett välutrustat gym och en SPA-avdelning med bastu och behandlingar. Under sommarsäsongen har du tillgång till en stor utomhuspool och jacuzzi. Här finns även två tennisbanor och en fotbollsplan.

Upplev fotboll Live i Milano!

Italien brinner för fotboll – det är en passion. Milano har två storlag, Milan och Inter, i högsta ligan, Seria A. Vill du uppleva stämningen live? Kolla gärna in footballtravel.se för aktuella matcher vi hjälper till att ordna biljetter.


Plats

Bogogno Golf Resort

Avstånd 
Milano Centrum72 km
Malpensa flygplats32 km
Linate flygplats89 km
Bergamo flygplats119 km
Bogogno Golf Club0 km

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket Bogogno Golf Resort1/4-30/6
1/9-31/10
1/7-31/8
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål på Bogogno (vardag)
5 295 4 495
Samma som ovan i enkelrum6 650 5 595
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål på Bogogno (vardag)
7 095 6 050
Samma som ovan i enkelrum8 950 7 495
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål på Bogogno (vardag)
12 050 10 195
Samma som ovan i enkelrum15 195 12 695
Tillägg för halvpension415 SEK/person och dag
Tillägg för helpension595 SEK/person och dag

Golf vid Bogogno Golf Resort

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA

Grundad 1997
Designad av R von Hagge

5 755 m

4 947 m

Bogogno Golf Club - Del Conte Course

Del Conte är en vacker uppvuxen mästerskapsbana belägen i en flackare dalgång. Banan slingrar sig igenom ett landskap med uppvuxen skog, vattendrag och sjöar. Robert von Hagge har skapat en bana som naturligt smälter in i landskapet. Han testar golfarens färdigheter med strategiskt placerade bunkrar, en tät ruff som sväljer sneda drivar och lite kluriga inspel.

FAKTA

Par 72
Grundad 1997
Designad av R von Hagge.

5 880 m

4 907 m

Bogogno Golf Club - Bonora Course

Bonora course är naturskönt belägen, inbäddat i ett grönskande landskap på den iItalienska landsbyggden. Den löper genom ett kuperat område omgivet av otämjd natur med vattendrag och skogar med vackra vyer mot Alperna. Det är utmanande och relativt lång bana där fler utmaningar möter golfaren som vattenhinder, tät ruff som kantar fairways och strategiskt placerade bunkrar.