035 356 81

Mån - tor 9.00 - 15.00 fre 9.00-12.00

Upp
A-ROSA Scharmützelsee – Golfjoy
fade
5354
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5354,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

A-ROSA Scharmützelsee

Golfjoy / A-ROSA Scharmützelsee

A-ROSA Scharmützelsee

per person

A-ROSA Scharmützelsee är ett paradis för golfare – utnämnt till norra Europas bästa golfhotell! A-ROSA Scharmützelsee Sport & Spa Resort är vackert och lugnt beläget med en underbar utsikt över den största sjön i Mark Brandenburg, Scharmützelsee. Det är ett elegant golfhotell som täcker ett stort område ja, faktiskt större än hela Furstendömet Monaco. A-ROSA Scharmützelsee var den första golfanläggningen som fick klassificeringen “5 Stars Superior” av Bundesverband Deutscher Golfanlagen eV.  Under en lång tid såg det även ut som att AROSAS egna bana skulle få vara värd för Ryder…

A-ROSA Scharmützelsee är ett paradis för golfare – utnämnt till norra Europas bästa golfhotell!

A-ROSA Scharmützelsee Sport & Spa Resort är vackert och lugnt beläget med en underbar utsikt över den största sjön i Mark Brandenburg, Scharmützelsee. Det är ett elegant golfhotell som täcker ett stort område ja, faktiskt större än hela Furstendömet Monaco. A-ROSA Scharmützelsee var den första golfanläggningen som fick klassificeringen “5 Stars Superior” av Bundesverband Deutscher Golfanlagen eV.  Under en lång tid såg det även ut som att AROSAS egna bana skulle få vara värd för Ryder Cup 2022, men till slut gick tävlingen till Marco Simone.

Rum

A-ROSA har 148 rum och 22 sviter som är rymliga och mycket komfortabla, alla utrustade med badkar/dusch, toalett, hårtork, kabel-TV, telefon, Wi-Fi, luftkonditionering, minibar. En del rum har balkong.

Restauranger

Resortens tre restauranger lämnar lite att önska. Här kan du välja mellan olika temabufféer och ibland även showcooking. Vid “Villa am See” erbjuds lätta regionala rätter, tillsammans med viner från välkända tyska och internationella vingårdar. Restaurang “Greenside” ligger på 18: e hålet på golfbanan Arnold Palmer. Det är en avslappnad à la carte-restaurang med är erbjuds smårätter, klassiker och internationella rätter. Baren är en mysig mötesplats på resorten med trevliga sittgrupper och öppen spis.

SPA

Ett lugn infinner sig när man kliver in i Arosas 4200 m² stora spa. Det är asiatiskt-inspirerat, med harmonisk inredning med inslag av naturen och ljusa färger. Det finns sju bastur och ett hamam med Rasul, flera pooler, inklusive året uppvärmd 20-meters utomhuspool, 22 rum för kropp och skönhet Anwen¬dungen från hela världen och den senaste fitness och cardio utrustning gör SPA till en verklig oas av välbefinnande. Ett särskilt fokus ligger på ayurvediska behandlingar.

Plats

A-Rosa Scharmützelsee

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Kontakta oss för pris

Golf vid Arosa Scharmützelsee

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

Golfguide_Tyskland

FAKTA

PAR 71
Design Arnold Palmer

PAR 72
Design Nick Faldo

5 919 m

6 095 m

5 268 m

5 202 m

Faldo Course Berlin

Tyskland med Faldo banan var länge en favorit för att få stå värd för Ryder Cup 2022. Faldo banan är en riktig pärla, banan har en inland links karaktär som är inbäddad i det öppna vidsträckta landskapet kring Arosa Resort. Det här är en av anläggningens tre mästerskapsbanor och uppfttas som den mest utmnande och är en av de tuffaste i hela Tyskland. Den är designad av Nick Faldo, med sina 135 bunkrar, dess höga semi ruff och mjukt böljande fairways är det en utmaning för alla golfspelare.

FAKTA

PAR 71
Design Arnold Palmer

5 919 m

5 202 m

Arnold Palmer

Arnold Palmer banan har en amerikansk design med skapade hinder i det uppvuxna parklandskapet som omger Arosa. Här finns spektakulära greener, små bäckar, dammar och varierade fairways som kantas av gamla träd. Banan är en trevlig spelupplevelse för alla golfar och det 11 hålet räknas som ett av de vackraste par tre hålen i Tyskland.

FAKTA

PAR 71

5 593 m

4 568 m

Stan Eby

Stan Eby banan är lite öppnare parkbana med breda generösa fairways och välplacerade vattenhinder och bunkrar. Det är högt placerad på resorten och man har härliga vyer över det frodiga landskapet, den är lite kortare än Arosas två andra banor. Banan är lämplig för alla spelare från låghandikappade upp till 54.