Golf Joy Travel svart liten
 

golf Park Hyatt Abu Dhabi

Golfjoy / golf Park Hyatt Abu Dhabi

Liknar inget annat!

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa.  Är nyfiken på andra banor? Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2000
Design Peter Harradine

6 705 m

5 855 m

5 212 m

Westin Abu Dhabi Golf

Abu Dhabi Golf

Abu Dhabi Golf Club består av 18-hål förstklassig mästerskapsbana samt en 9-hålsslinga som är elupplyst. Det är svårt att föreställa sig att den här frodiga golfbanan med stor mängd träd, blommor och palmer som kantar perfekta fairways och flera generösa vattenhinder är utformad i ett ökenlandskap. Här vid Abu Dhabi Golf Club spelas PGA European sedan flera år tillbaka i tiden. Banan har en utmärkt finish från tee boxar, fairway och utmärkta greener. Det är en härlig golfupplevelse oavsett om du är Tour spelare som amatörgolfare.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2010
Design Gary Player

7 130 m

5 855 m

5 212 m

Westin Abu Dhabi Golf

Saadiat Beach Golf Club

Saadiyat Beach Golf Club är belägen längs med Persiska Viken. Den här mästerskapsbanan är designad av Gary Player, den slingrar sig mellan saltvattenlaguner och böljande sanddynor. Banan är skapad med stor hänsyn till den omgivande miljön och i enlighet med strikta miljömässiga riktlinjer. Resultatet är att banan smälter in landskapet, ruffen består av stora wasteland-områden och banan har många bunkrar. Som golfare kommer man väldigt nära lokala vilda djur i området som bergsgazeller och de skyddade hawksbillsköldpaddorna.

FAKTA
PAR 72
Design Kyle Philips

6 810 m

5 855 m

5 212 m

Westin Abu Dhabi Golf

Yas Links

Det här är betraktad som den bästa banan i Abu Dhabi och en banan man bara måste spela. Kyle Philips har varit med från starten och haft fria händer med utformningen av banan, han har ju skapat flera ikonbanor och det här är ännu en riktig pärla! Det är en härlig linksbanan med alla de klassiska elementen man förväntar sig av en banan av den här kalibern och allt med en riktigt fin finish. Det finns även en 9 håls Academy bana och stort träningsområde vid klubben

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor