Golf Joy Travel svart liten
 

Golf Hiptel Punta Rotja

FAKTA

PAR 72
Grundad 1967
Design John Harris

6 050 m

5 844 m

4 937 m

Son Servera

Det här är en vackert belägen vid Costa de los Pinos några minuter från orterna Cala Bona och Cala Millor. Banan ligger inbäddad i en lummig miljö omgiven av berg och det stora naturreservatet och fina vyer mot havet. En något kuperad bana.

FAKTA

PAR 73
Design José Gancedo

6 196 m

5 953 m

5 303 m

Canyamel Golf

Banan är betraktad som en av de mest utmanande på Mallorca. Det är en relativt öppen bana med en rolig variation på hålen, upphöjda tees, luriga doglegs och något blint hål. På de första nio hålen kantas fairway av branta raviner där precisa utslag är viktiga. De sista nio har en helt annan karaktär där man kan plocka fram den stora drivern. Banan är välskött med fina och snabba greener.

FAKTA

PAR 72
Grundad 1995/2004
Design Francisco Segalés/ J.M Olazábal

6 297 m

5 869 m

5 107 m

Pula Golf

Pula Golf har blivit känd genom de många stora tävlingar den varit värd för så som Pga European Tour Mallorca Classic. År 2004 utvecklade José María Olazába banan till den mästerskapsbana den är idag. Det är en rätt krävande men ärlig bana där man kan se 14 av de 18 hålen greenerna från tee. Banan har bra träningsmöjligheter.

FAKTA

PAR 73
Design José Gancedo

5 890 m

5 589 m

4 726 m

Alcanada

Banan är en verkligen härlig golfupplevelse som av många anses vara en av de bästa i Spanien. Den ligger mycket vackert beläget intill ett stort naturreservat på norra Mallorca vid Alcudiakusten. Från nästan alla hål är det spektakulära vyer över Medelhavet och mot ön Alcanada. Banan är otroligt välskött med stora utslagsplatser, perfekt klippta fairways och greener i enastående skick Det är en omväxlande och strategisk bana med en hel del välplacerade bunkrar och utmanande greener. Här finns även ett mycket trevligt klubbhus som har en härlig terrass.

FAKTA

PAR 73
Design José Gancedo

5 890 m

5 589 m

4 726 m

Capdepera Golf

Banan är belägen i mellan Capdepera och Artá, omgiven av berg och härliga vyer över Medelhavet. De första hålen spelas på den plattare delen med långa fairways. Inrundan startar med tre flacka hål innan de stiger upp på bergssluttningen. Här finns spännande hål med raviner. Banan som passar både nybörjare som mer avancerade

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor