Golf joy travel

Topp notche i Provence!

Välkommen till Terre Blanche, ett exklusivt golfresmål där lyx och lantlig charm harmoniskt förenas. Beläget i den pittoreska regionen Provence, erbjuder Terre Blanche en unik kombination av förstklassig golf, gastronomiska upplevelser och avkopplande spa-äventyr, omgivet av en betagande naturskönhet.

Terre Blanche är mer än bara en golfdestination; det är en helhetsupplevelse som engagerar alla sinnen. Här kan du njuta av två av Europas främsta golfbanor, designade för att utmana och förtrolla golfare på alla nivåer.

Omringad av kullar och vild natur erbjuder Terre Blanche en fristad för både avkoppling och äventyr. Utforska de lokala kulinariska höjdpunkterna, med råvaror hämtade direkt från regionens bördiga jordar.

Ta del av områdets rika kultur och historia genom att besöka närbelägna medeltida byar och historiska vingårdar. Efter en dag på banan, unna dig en avkopplande behandling på vårt prisbelönta spa, och avsluta dagen med en middag på någon av gourmetrestaurangerna.

 

Terre Blanche är del av The Leading Hotels of the World så du kan förvänta dig det bästa av det bästa när det kommer till boende!

Bra att veta

Golf vid Terre Blanche

Terre Blanche är hem för två av Europas mest uppskattade golfbanor: Le Château och Le Riou. Dessa mästerskapsbanor, designade av den världsberömde arkitekten Dave Thomas, erbjuder en utmanande men rättvis spelupplevelse, och bjuder på enastående utsikt över Provences böljande landskap. Med sina strategiskt placerade hinder och välunderhållna fairways, är varje runda en unik upplevelse. Terre Blanche är också värd för flera prestigefyllda turneringar och evenemang, vilket bekräftar dess status som en av de främsta golfdestinationerna i världen

Utforma din golfresa

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Terre Blanche
kr från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • Fri tillgång till Spa facilitetetr
  • Fri tillgång till Albatross Golf Performance Center med fria bollar
  • 3 greenfee på Terre Blanche banor, inkl golfbil, fria range bollar

Låt oss komma med ett reseförslag

1