Golf Joy Travel svart liten

Costa del Sol

Alcazaba – Detta mäktiga fort beläget på en kulle i Málaga erbjuder en fantastisk utsikt över staden. Det är en av de mest välbevarade almohadiska monumenten i Andalusien.
Picasso Museum – Här kan du uppleva en samling av Pablo Picassos verk samt lära dig mer om hans liv och karriär.
Playa de los Alamos – Denna vackra strand är känd för sitt kristallklara vatten och mjuka sand, och är ett måste att besöka under en semester i Málaga.
Parador Malagas trevliga fiske reataurang, testa specialrätten friterad fisk och sardiner!
Flamneco – Flamenco är en livfull och passionerad form av spansk dans och musik som har sina rötter i Andalusien, däribland i Malaga. I Malaga kan man uppleva flamenco på flera olika platser, inklusive traditionella tablaos (flamenco-klubbar), teatrar och kulturcentra.
En av de mest kända platserna för flamenco i Malaga är Casa del Flamenco, som erbjuder regelbundna flamenco-shower med talangfulla dansare och musiker. Ett annat alternativ är Tablao Flamenco La Perla, som erbjuder en unik upplevelse med livemusik och dans i en historisk byggnad i stadens gamla stadskärna.
För den som är intresserad av flamencohistoria och kultur, är Museo del Baile Flamenco i Malaga ett måste. Detta museum är hem för en samling av flamenco-kostymer, instrument och memorabilia samt regelbundna utställningar och workshops.
Oavsett var du väljer att uppleva flamenco i Malaga, är det en upplevelse du sent kommer att glömma!

Fyll din golfresa till St Andrews med mer upplevelser

Alcazaba
Detta mäktiga fort beläget på en kulle i Málaga erbjuder en fantastisk utsikt över staden. Det är en av de mest välbevarade almohadiska monumenten i Andalusien.
Picasso Museum
Här kan du uppleva en samling av Pablo Picassos verk samt lära dig mer om hans liv och karriär.
Playa de los Alamos
Denna vackra strand är känd för sitt kristallklara vatten och mjuka sand, och är ett måste att besöka under en semester i Málaga.
Flamneco
Flamenco är en livfull och passionerad form av spansk dans och musik som har sina rötter i Andalusien, däribland i Malaga. I Malaga kan man uppleva flamenco på flera olika platser, inklusive traditionella tablaos (flamenco-klubbar), teatrar och kulturcentra.
Playa de los Alamos
Denna vackra strand är känd för sitt kristallklara vatten och mjuka sand, och är ett måste att besöka under en semester i Málaga.
St Andrews Cathedral:
En katedral som liknar ett 'hole-in-one' i arkitektonisk skönhet.
Kustvandring från S’Agaró till Sant Feliu de Guíxols
För de dagar du vill byta ut golfskorna mot vandringskängor.
Föregående bild
Nästa bild

Våra utvalda resmål till Costa de Sol

St Andrews - Home of Golf

Det finns många härliga ställen att spela golf i världen men golf i St Andrews slår nog det mesta! Det var här allting började. Det är en historisk plats där man började spela redan för 500 år sedan. Här finns världens mest kända och mytomspunna bana, The Old Course. 

 

Kul minne från Costa del Sol - Birdie med hjälp av en Bird 🙂

Inte kunde jag tro det skulle gå viralt men kanske var det nyhetstorka men mitt golfäventyr hamnade på första sidan. 
En mås knyckte min boll och flög en cirkel kring green droppade den i ett behagligt avstånd från koppen och jag puttade i för en Birdie, bra sammarbete tycker jag! 

När ska man resa?

Våren – Upplev banorna i full blom och njut av skönare temperaturer. Perfekt för dig som gillar en kombination av sport och natur.

Sommaren – Hög säsong med solsäkert väder. Förbered dig på att boka golftider i god tid.

Hösten – Efter sommarens hetta kommer en skön bris och mildare klimat. En idealisk tid för att utforska banor och stränder.

Vintern  För den inbitna golfaren som inte kan få nog. Banorna är mindre trångt, och du får en helt annan, lugnare upplevelse.”

 
 

Navigera på karta

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor