Golf Joy Travel svart liten

Costa de la Luz

Costa de la Luz sträcker sig från Gibraltars klippor i söder till Portugals gräns i norr. Här får du mycket golf för pengarna tack vare prisvärda hotell och flera fina golfanläggningar längs kusten. det är en region som Det finns massor av platser du verkligen inte vill missa i Huelva-provinsen. De inkluderar Doñana National Park och byarna och naturskönheten i Sierra de Aracena. Sedan finns det de oändliga stränderna med fin, vit sand, med utsikt över Atlanten. Där finns även charmiga städer och byar som erbjuder alla faciliteter och service för en fantastisk semester. I Huelva hittar vi också El Rocío, ett stort fokus för religiös hängivenhet i Spanien, som lockar hundratusentals pilgrimer varje vår. Byarna som firar detta finns inom en av Andalusiens rikaste och mest spektakulära marskland.

Fyll din golfresa till Costa de la Luz med mer upplevelser

Old Course Swilken Bride
Magisk känsla att kliva över legendariska Swilken brige
Kingsbarns
Destination för livsnjutera
St Andrews Castle
Ett medeltida slott med en historia lika dramatisk som dina puttar.
The British Golf Museum
För den som vill gräva djupt i golfens rötter.
West Sands Beach
Känd från filmen 'Chariots of Fire' och perfekt för en promenad efter en runda."
St Andrews Cathedral:
En katedral som liknar ett 'hole-in-one' i arkitektonisk skönhet.
Kustvandring från S’Agaró till Sant Feliu de Guíxols
För de dagar du vill byta ut golfskorna mot vandringskängor.
Föregående bild
Nästa bild

Våra utvalda resmål

Golf

Det finns många härliga ställen att spela golf i världen men golf i St Andrews slår nog det mesta! Det var här allting började. Det är en historisk plats där man började spela redan för 500 år sedan. Här finns världens mest kända och mytomspunna bana, The Old Course. 

 

St Andrews links Golf joy travel Autorised Porvider

Våra tips

Golf Joy Travel har sedan många år varit en St Andrews Autorised Provider som är en kvalitestämpel. Det innebär att vi varje år får ett antal tider Old Course tilldelade. Så här går det till. Vi ansöker om tider i början av året. Besked om antalet tider kommer i mars, vi går då ut med hur många tider vi får som du kan söka. Bollarna namnas under sommaren.

När ska man resa?

Våren – Upplev banorna i full blom och njut av skönare temperaturer. Perfekt för dig som gillar en kombination av sport och natur.

Sommaren – Hög säsong med solsäkert väder. Förbered dig på att boka golftider i god tid.

Hösten – Efter sommarens hetta kommer en skön bris och mildare klimat. En idealisk tid för att utforska banor och stränder.

Vintern  För den inbitna golfaren som inte kan få nog. Banorna är mindre trångt, och du får en helt annan, lugnare upplevelse.”

 
 

Navigera på karta

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor