035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
Golfbanor Cypern – Golfjoy
fade
9132
page-template-default,page,page-id-9132,page-child,parent-pageid-81,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Golfbanor Cypern

Golf på Cypern

Cypern har 10 fina golfbanor de mest kända ligger vid Pafos på öns sydvästra sida, ungefär 1,5 timmes körning från Larnaca flygplats. Minthis Golf Club, Secret Valley Golf Club och Aphrodite Hills Golf är några av öns första golfbanor

FAKTA

FAKTA
PAR 71
GRUNDAD 1994
Design Donald Steel

5 898 m

5 292 m

Minthis Resort Capital Coast Resort

Minthis

Minthis är en vacker och utmanande bana som slingrar sig förbi ett kloster från 1100-talet med hisnande utsikt över Cypern Troodosbergen och bakgrunden. Det är en 18-håls mästerskapsbana som ståtar med enastående hål med fantastiska vyer som naturligt böljar genom ett kuperat landskap, genom vattenhinder och gamla lundar, med hundratals olivträd, fruktodlingar och vinrankor med bergen i fjärran.
Banan är designad av legendariska golfarkitekten Donald Steel 1994 och renoverats av kända bandesigners Mackenzie och Ebert. Designen av banan ett felfritt exempel på deras filosofi att golfbanor ska passa in i terrängen, vara i linje med deras naturen och fokusera på detaljerna.

FAKTA

FAKTA
PAR 70
Grundad 2002
Design Nick Cabell Robinson

5 369 m

4 528 m

Capital Coast Resort Aphrodite Hills

Aphrodite Hills

Banan har utsikt över den plats där Afrodite, kärlekens gudinna, sägs ha uppstått ur havet. Kan man slita sig från den vackra utsikten kan man njuta av ett golfspel på en varierande golfbana. Det är en mix av utmanande bunkrar, välskötta fairways och generösa greener. Banan har på två platåer som åtskiljs av en dramatisk ravin.

FAKTA

FAKTA
PAR 71
Grundad 1996
Design Tony Jacklin

5 050 m

4 305 m

Minthis Resort Capital Coast Resort Aphrodite Hills

Secret Valley

Det här är en mogen vacker parkbanan som betraktas som en av öns mest utmanande 18-håls golfbanor. Ryder Cup-kaptenen, vinnaren av British Open och US Open -Tony Jacklin har skapat en banan som utmanar dina golffärdigheter, med det finns hela 6 olika tees så den kan passa alla. Banan går igenom en dalgång omgiven av ett naturlandskap, med lokala cypriotiska växter och historiska bergformationer.

FAKTA
PAR 71
Grundad 2010
Design Nick Faldo

5 243 m

4 664 m

Minthis Resort Capital Coast Resort Aphrodite Hills

Elea Golf Resort

Det här är en utmanande mästerskapsbana designade av Nick Faldo. Banan är vackert belägen i en sluttningen mot söder med en fantastisk havsutsikt. Banan är omväxlande och har stora ondulerade greener, samtliga har byggts för att USGA riktlinjerna. På alla hål utom tre finns fint utformade och strategiskt placerade bunkrar.