Westin Abu Dhabi Golf Resort

Golfpaket till"Westin Abu Dhabi Golf Resort
Vi skräddarsyr gärna ditt paket. Hur länge du vill vara borta.
Kontakta oss så tar vi fram ett förslag till dig!

Exempel paket kombinationon 4 + 3 nätter i dubbelrum Park Hyatt Dubai och Abu Dhabi
Golf på de härliga banorna ex Saadiat Golf Club, Abu Dhabi, Yas Links, Montgomerie

 • Dubai Internationella flygplats 141 km
  Abu Dhabi flygplats 24 km

  Abu Dhabi Mall 25 km
  Abu Dhabi Golf Club 0 km
  Övriga golfbanor
  Saadiyat Golf Club 31 km
  Yas Links 16 km

Lyxig golfresa till solsäkra Abu Dhabi!
Upplev en annan typ av golfresa till lyxiga Westin Abu Dhabi Resort, 5* boende med en Europa Tour bana utanför dörren, kan det bli bättre?

Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Westin Resort att beläget i en avkopplande miljö i området Sas Al Nakhl med närhet till Abu Dhabis sevärdheter vid Yas Island Circuit, Ferrari World och Sheikh Zayed Mosque.
Utanför dörren till det här 5* hotellet ligger Europa Tour banan Abu Dhabi Golf Club vars unika klubbhus är ett av pryds av en mäktig falk.

Rum

Hotellet har 172 smakfullt inredda och rymliga rum, alla med balkong, luftkonditionering, WiFi, kabel-TV, minibar, espressomaskin och värdeskåp.

Restauranger

Här finns sex olika restauranger som erbjuder en enorm variation av väl utvalda rätter från alla världens hörn. Buffén är internationell och håller höga klass. Det finns även flera trevliga barer att avsluta dagen i.

Spa & Wellness

Det finns välutrustat gym, spa, stort poolområde som även rymmer en 25 meters motionspool. Som gäst på Westin Abu Dhabi har man tillgång till lyxiga Saadiat Beach Club med en av värdens allra vackraste stränder. Dagsbesöket bokas i receptionen dagen innan, det är fritt inklusive transfer men platstillgången begränsad. Här vid Westin kan du verkligen gå in för golfen, när mörkret har lagt sig tänds ljuset vid träningsområdet så det är bara att svinga vidare.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett bra utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Förenade Arabemiraten
Abu Dhabi Golf

Abu Dhabi Golf

Abu Dhabi Golf Club består av 18-hål förstklassig mästerskapsbana samt en 9-hålsslinga som är elupplyst. Det är svårt att föreställa sig att den här frodiga golfbanan med stor mängd träd, blommor och palmer som kantar perfekta fairways och flera generösa vattenhinder är utformad i ett ökenlandskap. Här vid Abu Dhabi Golf Club spelas PGA European sedan flera år tillbaka i tiden. Banan har en utmärkt finish från tee boxar, fairway och utmärkta greener. Det är en härlig golfupplevelse oavsett om du är Tour spelare som amatörgolfare.
Fakta
Saadiat Beach Golf Club

Saadiat Beach Golf Club

Saadiyat Beach Golf Club är belägen längs med Persiska Viken. Den här mästerskapsbanan är designad av Gary Player, den slingrar sig mellan saltvattenlaguner och böljande sanddynor. Banan är skapad med stor hänsyn till den omgivande miljön och i enlighet med strikta miljömässiga riktlinjer. Resultatet är att banan smälter in landskapet, ruffen består av stora wasteland-områden och banan har många bunkrar. Som golfare kommer man väldigt nära lokala vilda djur i området som bergsgazeller och de skyddade hawksbillsköldpaddorna.
Fakta
Yas Links

Yas Links

Det här är betraktad som den bästa banan i Abu Dhabi och en banan man bara måste spela. Kyle Philips har varit med från starten och haft fria händer med utformningen av banan, han har ju skapat flera ikonbanor och det här är ännu en riktig pärla! Det är en härlig linksbanan med alla de klassiska elementen man förväntar sig av en banan av den här kalibern och allt med en riktigt fin finish. Det finns även en 9 håls Academy bana och stort träningsområde vid klubben.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Dubai Internationella flygplats 141 km
Abu Dhabi flygplats 24 km

Abu Dhabi Mall 25 km
Abu Dhabi Golf Club 0 km
Övriga golfbanor
Saadiat Golf Club 31 km
Yas Links 16 km