Grand Hotel Spa & Golf Resort Seeschlösschen

Grand Hotel Spa & Golf Resort Seeschlösschen
15/9-9/11 7/6-14/9 10/11-19/12
2 nätter i dubbelrum med havsvy
frukostbuffé
1 golf massage
1 x 18 hål Timmendorfer strand Norra
1 x 18 hål Timmendorfer strand Södra
Fri tillgång till Spa
4 095 4 595 3 450

Helgtillägg 350 kr per person. Timmendorfer Strand tillkommer en kurortsskatt som betalas i samband med utcheckning från hotellet, den ingår inte i priset. (ca 1.0-3 Euro per person och dag)

spa
 • 5 stjärnor
 • 130

 • Puttgarden 78 km
  Lübeck 20 km
  Rostock 133 km
  GOLFBANOR
  Golfanlage Timmendorfer Strand 5 km
  Lübeck - Travemünder GC 10 km
  GC Brodauer Mühle 27 km
  GC Segeberg 34 km
  G & CC Hohwachter Bucht 63 km
  GC Fehmarn 74 km
 • Seeschlosschen

Lyxigt i Timmendorfer Strand
Det här är något för dig som söker det där lilla extra!
Här bor du på det härliga och lyxiga 5* hotellet beläget direkt på stranden i Timmendorfer Strand.

Grand Hotel Spa & Golf Resort Seeschlösschen

Timmendorfer Strand en dryg timme från Puttgarden är en härlig, livlig stad med en Medelhavskänsla. Här är det havslivet och strandpromenaden som är flankerad av mysiga butiker, restauranger och barer som dominerar. Den milslånga stranden lockar med med pittoreska färgglada badhytter.
Grand Hotel Spa & Golf Resort Seeschlösschen är ett hotell som har det där lilla extra! Man känner sig verkligen välkommen och möts av en ypperlig service. Hotellet är mycket fint beläget precis vid havet och vid början av Strand Alléen.

Rum

Hotellet har 130 rum och sviter där varje rum är individuellt inredda och har sin personliga touch.

Restaurang

På hotellet äter och dricker du med stil! Maten har ett gott rykte om att vara tillagat av ett dedikerat kreativt team som betonar färskhet, kvalitet och näringsvärde. Här njuter du av måltiden i en härlig miljö med vacker utsikt över havet. Ofta bjuder man på levande pianomusik till middagen. Det finns en helt suverän terass som är öppen under sä- song.

Spa

Hotellets har en över 2000 kvm stor Spa avdelning. Här finns en uppvärmd (26 gradiga) inomhus, utomhuspool och en 28 gradig utomhus jacuzzin. Det finns ett skönt Relaxrum med uppvärmda bänkar och isfontän ett luftkonditionerat fitnessrum med Technogym. Du kan njuta av olika sorters bastun som finsk bastu, samarium, ångbad, arom grotta. Här finns möjlighet att få massage och olika typer av behandlingar.

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Norra Tyskland har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tyskland

Seeschlösschen Timmendorfer Strand

En förstklassig golfanläggning, grundad i mitten av 70-talet. Banan är ritad av Bernhard von Limburger och ligger vid kuststaden Timmendorfer Strand. Flera större mästerskap har spelats på golfanläggningen. Det är en uppvuxen parkbana med ett mycket trevligt klubbhus.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

Saker att göra

Det finns mycket att se och uppleva i Schleswig-Holstein regionen.

Bordershop

Border Shop

Ett stopp vid Border Shop är mycket populärt, öppettiderna mån-sön 8.00 – 20.00 Ett annat populärt stopp är Calles som finns i Burg och i Heiligenhafen. Tänk på att växla till Euro då vissa butiker och restauranger inte tar kort. (Ex lågpriskedjan Aldi)

Lubeck

Lübeck

Världskulturstaden Lübeck ” Hansas drottning” är ett av de mest populära resmålen i norra Europa och utsett till ett av UNESCOs världskultur-arv. Lübeck har en härlig medeltidsatmosfär här finns mycket kvar av den imponerade av tegelstensgotiken som i den historiska gamla stan och den kända stadsporten Holstentor Förutom det gamla bjuder staden på ett rikt utbud av aktuella evenemang.

Timmendorfer

Timmendorfer Strand

I Timmendorfer Strand, som är en härlig sommarstad vid havet, dominerar havslivet med dess strandpromenad som är kantad av caféer, butiker och restauranger.

Golfresa

Hamburg

Porten till världen: Vid en hamn kryssning att göra Riesenpötte från hela världen, flytdockor och fascinerande Speicherstadt nära. I mitten av centrum, kan du koppla av en Alster eller Fleetfahrt vid Alster körs. Upptäck hela mångfalden i denna stad: Michel, Jungfernstieg, Neuer Wall, Stadshuset, Monkebergstrasse, Gänsemarkt, Köhlbrandbrücke och Freeport.