Hotel Neeth

Golfpaket till Flair Hotel Neeth 15/4-30/9

3 nätter i dubbelrum
frukost
2 x middagar
2 greenfee(1 x Kitzeberg & 1 Hohwachter)

3 795

 • Kiel 20 km
  Puttgarden 80 km
  Lübeck 70 km
  Golfbanor
  Golf Club Kitzeberg 20 km
  Hohwachter Bucht 27 km

Upptäck golf i nord tyskland!
Med utgångspunkt från charmiga och gemytliga Preetz kan du upptäcka många av norra Tysklands fina golfbanor.

Hotel Neeth

Det här är ett gemytligt, familjedrivet hotell med en tydlig tysk charm. Hotellet ligger i en avkopplande miljö på den tyska landsbygden 2 mil från Kiel. Här möts man av en varm välkomnande atmosfär.

Rum

Det är ett mindre hotell med 15 rustikt inredda rum. Hotellet har trevliga gemensamma utrymmen för att träffas och umgås och en mysig vinterträdgård och terass. Det finns fritt WiFi på hotellet.

Restaurang

Neeth har kvalitetssäkrat restaurangen med DEHOGA "Schleswig-Holstein " testats i map kvalitet och service. Här serveras typiska rätter från Schleswig-Holstein köket. Det finns en välfylld vinlista. Man njuter av måltiden i en lung och trevlig miljö. Neeth har en hälig trädgård med uteservering där man under sommar månaderna kan njuta av en måltid eller ta en fika.
Hotellet har en liten wellnessavdelning med relaxstolar och bastu.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Norra Tyskland har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tyskland
Hohwachter Bucht

G&CC Hohwachter Bucht

27-håls anläggning som ligger inbäddad i det typiska Holsteinska landskapet med utsikt över en stor insjö och Östersjön. Strategiskt placerade bunkrar, intressanta vattenhinder och greener garanterar en omväxlande golfrunda. Här finns bra träningsmöjligheter med en speciell Golfodrom.
Fakta
Kitzeberg

Golf Club Kitzeberg

Det här är Tysklands näst äldsta golfbana som anlades redan 1902. Det är en ståtlig kuperad parkbana med uppvuxna träd. De första nio hålen är de gamla från 1902, de är mer kuperade än de sista nio som även är mer öppna.
Fakta


Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

Avstånd

Kiel 20 km
Puttgarden 80 km
Lübeck 70 km
Golfbanor
Kieler Golf Club Havighorst 14 km
Golf Club Kitzeberg 20 km
GC Gut Waldshagen 26 km
Hohwachter Bucht 27 km
Landclub Uhlenhorst 32 km
Golf Club Altenhof 45 km
GC Segeberg 46 km
Golfclub Brodauer Mühle 53 km
Seeschlösschen Timmendorfer Strand 56 km
Grömitz Golf 62 km
GC Fehmarn 72 km

Saker att göra

Det finns mycket att se och uppleva i Schleswig-Holstein regionen.

Bordershop

Border Shop

Ett stopp vid Border Shop är mycket populärt, öppettiderna mån-sön 8.00 – 20.00 Ett annat populärt stopp är Calles som finns i Burg och i Heiligenhafen. Tänk på att växla till Euro då vissa butiker och restauranger inte tar kort. (Ex lågpriskedjan Aldi)

Lubeck

Lübeck

Världskulturstaden Lübeck ” Hansas drottning” är ett av de mest populära resmålen i norra Europa och utsett till ett av UNESCOs världskultur-arv. Lübeck har en härlig medeltidsatmosfär här finns mycket kvar av den imponerade av tegelstensgotiken som i den historiska gamla stan och den kända stadsporten Holstentor Förutom det gamla bjuder staden på ett rikt utbud av aktuella evenemang.

Timmendorfer

Timmendorfer Strand

I Timmendorfer Strand, som är en härlig sommarstad vid havet, dominerar havslivet med dess strandpromenad som är kantad av caféer, butiker och restauranger.

Golfresa

Hamburg

Porten till världen: Vid en hamn kryssning att göra Riesenpötte från hela världen, flytdockor och fascinerande Speicherstadt nära. I mitten av centrum, kan du koppla av en Alster eller Fleetfahrt vid Alster körs. Upptäck hela mångfalden i denna stad: Michel, Jungfernstieg, Neuer Wall, Stadshuset, Monkebergstrasse, Gänsemarkt, Köhlbrandbrücke och Freeport.