Gut Kaden, Hamburg

Golfpaket till Gut Kaden 1/1-31/12
ankomst mån-tor
1/1-31/12
ankomst fre-lör
samt helgdag

3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee
Hyrvagn

4 350 4 795
fotboll
  • golfanläggning
  • 39

  • Hamburgs flygplats 22 km
    Hamburg 31 km
    Puttgarden 147 km
  • Gut Kaden

Mästerskapsgolf utanför Hamburg!
Det är en riktig utmaning avslutningshålen mot den vackra herrgården på Gut Kaden. Den här fina anläggningen har varit värd för många stora mästerskap och gästats av bla Tiger Woods.

Gut Kaden

Det här är en välkänd, prestigefylld golfanläggning utanför Hamburg med en lång historia. Här har många stora tävlingar spelats under åren så som Deutsche Bank Players Championship och andra Europa Tour tävlingar. Centralt i resorten ligger det vackra herrgården som kompletterats med en ny flygelbyggnad som är Gut Kadens nya hotell.

Rum

Det nya hotellet har 39 stora och välutrustade rum och 1 svit. Allt är nytt och väldigt fräscht!

Restaurang

Njut av god mat och dryck i den vackra miljön i herrgården. Restaurangen som leds av mästerkocken Jonann är uppskattad och populär. Menyn är varierad och mycket av råvarorna är lokalt producerade.

Aktiviteter

Allt ligger nära här och efter rundand kan man koppla av och summera rundan vid den stora uteserveringen (ja när värdet tillåter). Är vädret lite sämre kan man värma sig i bastun vid hotellet eller träna lite i gymmet. Gut Kaden Hamburg ligger bara 32 km bort om man känner för att byta ut golfresortes lugna sköna miljö mot storstadens utbud och puls. Eller varför inte krydda golfresan med en Bundesliga match med HSV på Imtech arenan?
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Norra Tyskland har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tyskland
Gut Kaden

Gut Kaden

Det här är en riktig mästerskapsbana där många av världens mest berömda spelare som Tiger Woods har tampats under stora mästerskap. Golfbanan har 27 hål i 3 slingor med vardera 9 hål, som alla är perfekt beläget i den imponerande landskap med höga träd, ett antal stora sjöar och floden Pinnau skapar imponerande natursköna bakgrunder. Banan har en hel del stora bunkrar på strategiska platser i hålen. Greenerna är stora och mycket välskötta.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

Saker att göra

Det finns mycket att se och uppleva i Schleswig-Holstein regionen.

Bordershop

Border Shop

Ett stopp vid Border Shop är mycket populärt, öppettiderna mån-sön 8.00 – 20.00 Ett annat populärt stopp är Calles som finns i Burg och i Heiligenhafen. Tänk på att växla till Euro då vissa butiker och restauranger inte tar kort. (Ex lågpriskedjan Aldi)

Fotboll

Kombinera din golfresa med en match på den imponerande Imteck arenan! Vi hjälper gärna till med planering och biljetter, för aktuella matcher se www.footballtravel.se

Golfresa

Hamburg

Porten till världen: Vid en hamn kryssning att göra Riesenpötte från hela världen, flytdockor och fascinerande Speicherstadt nära. I mitten av centrum, kan du koppla av en Alster eller Fleetfahrt vid Alster körs. Upptäck hela mångfalden i denna stad: Michel, Jungfernstieg, Neuer Wall, Stadshuset, Monkebergstrasse, Gänsemarkt, Köhlbrandbrücke och Freeport.