Country Hotel, Timmendorfer Strand

Golfpaket till Country Hotel
2 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål Timmendorfer Norra(vardag)
1 x 18 hål Segeberg
inom kort
3 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål Timmendorfer Norra(vardag)
1 x 18 hål Segeberg
I Timmendorfer Strand tillkommer en kurortsskatt som betalas i samband med utcheckning från hotellet, den ingår inte i priset. (ca 1.0-2.6 Euro per person och dag)
Golf: Timmendorfer Strand (tillägg helg 100 kr)
Vill du spela andra banor kontakta oss gärna för förslag
 • 4 stjärnor
 • 46

 • Puttgarden 78 km
  Lübeck 20 km
  Rostock 133 km
  GOLFBANOR Golfanlage Timmendorfer Strand 4 km
  Lübeck - Travemünder GC 10 km
  GC Brodauer Mühle 27 km
  GC Segeberg 34 km
  G & CC Hohwachter Bucht 63 km
  GC Fehmarn 74 km
 • Land Country

Golfa på den nordstyska rivieran, Timmendorfer Strand!
Här bor du centralt i början av den fina Strand Allen i Timmendorfer Strand, ett stenkast från beachen och ett par minuter från fina golfbanor.

Country Hotel

Country hotel är ett modernt fräscht hotell byggt i en amerikansk lantstil som är centralt placerat på Strand Allén i Timmendorfer Strand. Här bor man perfekt till stranden, golfen med gångavstånd till Timmendorfers butiker och restauranger.

Rum

Hotellet har 93 rum, vissa med havsutsikt. Rummen är inredda i en varm "Country" med ljusa färger, bekväma öronlappsfåtöljer. På rummen finns möjlighet att förbereda en kopp väldoftande kaffe eller te gratis i rummet. Det finns badkar i alla rum.

Restaurang och pub

Centralt i hotellet ligger den ljusa puben, en trevlig mötesplats. Restaurangen serverar en stor frukostbuffé, när vädret tillåter öppnar man även upp vid terassen. Restaurangen har en bred "à la carte" meny och ett bra utbud med färska delikatesser, snacks och kaffe & kaka. Hotellets temabufféer är mycket uppskattade av både hotelletsgäster. Vill man inte äta vid hotellet finns ett riktigt stort utbud av trevliga restauranger och barer på ett par minuters promenadavstånd.
Country Hotel har ett trevligt sällskaps utrymme med bastu och relax rum. Utanför hotellet ligger den fina stranden.

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Norra Tyskland har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tyskland

Seeschlösschen Timmendorfer Strand

En förstklassig golfanläggning, grundad i mitten av 70-talet. Banan är ritad av Bernhard von Limburger och ligger vid kuststaden Timmendorfer Strand. Flera större mästerskap har spelats på golfanläggningen. Det är en uppvuxen parkbana med ett mycket trevligt klubbhus.
Fakta

Golfclub Segeberg

Banan ligger belägen i ett frodigt böljande landskap i hjärtat av Schleswig Holstein. Det är en trevlig och relativt lång parkbana i lätt kuperade terräng som har några utmanande vattenhinder. Banans layout inbjuder till spel på alla nivåer för såväl hög- som låghandikappare. Här finns även en korthålsbana med 3 hål.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta