Schloss Basthorst, Schwerin

Golfpaket till Schloss Basthorst 1/1-31/1
sön-ons
1/1-31/1
tor-sön
"Open for golfers"2 nätter i dubbelrum
frukost
2 x trerättersmiddag
2 x 18 hål WinstonOpen
Fritt spel på 9-håls banan WinstonKranich
3 795 4 095
"Links lang!"2 nätter i dubbelrum
frukost
2 x trerättersmiddag
2 x 18 hål Winston Links
Fritt spel på 9-håls banan WinstonKranich
4 495 4 850
"Golf & Enjoyment"
2 nätter i dubbelrum
frukost
2 x trerättersmiddag
1 x 18 hål Winston Links

1 x WinstonOpen Fritt spel på 9-håls banan WinstonKranich
Tillgång till SPA avdelning
4 150 4 495
Ovan är från pris och variera beroende på tillänglighet
spa
  • 101

  • Puttgarden 209 km
    Rostock 95 km
    Schwerin 24 km
  • Schloss Basthorst

Slottsgolf vid Schwerin
Djupt i skogarna utanför Schwerin ligger Schloss Basthorst. Här njuter man i fulla drag av bra boende i slottsmiljö, ett suveränt spa som man som gäst har fri tillgång till, och inte minst golf på den spektakulära Winston golf Club med den unika Links banan.

Schloss Basthorst

Det här härliga slottet är beläget vid Schwerin, 9 mil från Rostock eller 17 mil från Puttgarden i Mecklenburg-Vorpommern. Anläggningen har nogsamt renoverats och fått tillbyggnader men den utstrålar fortfarande en gammaldags charm, som är svår att hitta någon annanstans. 1800- tals slottet med hotell, restaurang och spa ligger inbäddad i ett unik, vackert miljö vid sjön Glambecksee. Slottet karaktäriseras av sin känsla för detaljer, en stilfull inredning och utsökt service.

Rum

Hotellet har 101 smakfullt och induviduellt inredda hotellrum och sviter. Rummen fördelade i tre olika byggnader på anläggningen. Många av rummen har härlig utsikt över den 12 hektar stora slottsträdgården.

Restaurang

Hotellet har 3 restauranger där du kan njuta av utsökta kulinariska läckerheter i inbjudande miljöer. Restaurangen serverar smårätter, i en kombination av traditionell Mecklenburg och franska köket med kryddor och örter från hotellets trädgård. På sommaren öppnar terrassen med en utsikt över den engelska landskapet trädgård, Lake Glambeck och den omgivande skogen.

Spa

om gäst har du fri tillgång till det 1 300 kvm stora exklusiva Schloss Basthorst Spa. Här finns inomhus pool, rymlig bastuavdelning, gym och solarium. Här man man sjunka ner i de sköna relaxsofforna med en bra bok eller njuta av en avslappnande massage, ansiktsbehandling eller annan behandling för ansikte och kropp.
Den vackra engelska slottsträdgården på tolv hektar angränsar mot Basthorst skogen. En stig från slottet leder genom det svagt sluttande landskapet till den djupblå Glambeck sjön, med sin idylliska badplats. Slottets trädgården är idealisk för sommaren picknick.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Norra Tyskland har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tyskland

Winston Golf Links

Det här är en spektakulär links bana, som blivit framröstad till Tysklands allra bästa. Banan är formad som en klassiska brittisk linksbana. Här finns alla de typiska egenskaperna, vindpinade ruff områdena kring den välklippta fairways. Sanddynorna med kvast och ljung som bildar väggar runt hålen, små bäckar och här och där. Snabba, ofta böljande fairways, sand- och pott bunkrar och hårda, snabba greener kräver ett exakt inspel.
Fakta
WinstonOpen

Winston Golf Open

Det här är en utmanande och tekniskt krävande mästerskapsbana utformad enligt internationell standard. Banan ligger vackert inbäddad i ett böljande landskap. Breda välskötta fairways, stora och ondulerade greener. Spännande layout där det ofta finns alternativa spelvägar för den försiktige eller den som vågar utmana sin egen kapacitet.
Fakta

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta
AVSTÅND
Puttgarden 209 km
Rostock 95 km
Schwerin 24 km