Golf-und-Wellneshotel Balmer See

Balmersee 30/8-26/9 28/6-29/8
3 nätter i dubbelrum
frukost
1 x trerättersmiddag
3 greenfee
4 095 4 195
  • golfanläggning
  • 178

  • Puttgarden 297 km
    Travemünde 207 km
    Berlin (Tegel) flygplats 130 km
    Rostock 92 km
  • Balmer See

Golfresa till idylliska Usedom

Balmer See Golf Resort är en idyll omgiven av pittoreska halvöar, stora vassbäddar och fridfulla fiskebyar. Här är allt samlat med två egna banor, en stor modern relaxavdelning för en komplett golfsemester i den vackra Östersjön Mecklenburg-Vorpommern.

Balmer See

Den här fina golfresorten ligger på den vackra semesterön Usedom i Östersjön. Balmer See omfattar ett 120 hektar stort område med två egna 18 håls banor och en härlig Spa/relaxavdelning samt två tennisbanor.

Rum

Hotellet har 87 smakfullt inredda hotellrum och 70 lägenheter. Många rum har underbar utsikt över Balmer sjön eller det vackra landskapet.

Restaurang

Njut av god mat och dryck i någon av de tre restaurangerna. Steak House erbjuder grillspecialiteter, saftiga biffar, rejäla hamburgare och sallad och antipasti buffé i en rustik timmerstuga. Här njuter du förutom god mat även av en fin utsikt över golfbanan.

Spa


Efter en runda på golfbanan an du koppla av i den stora spa-avdelning med pool, damm, olika bastur, en isgrotta och salt tyst rum.
Golfanläggningen ligger ett idylliskt landskapet i som gjort för att utforskas. Små städer som Mellenthin eller Benz är bara några kilometer från Balmer Lake. För joggare erbjuder idealiska vägar som leder genom ängar, åkrar och skogar. Vid hotellet kan du hyra cykel för långa cykelturer på ön.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Norra Tyskland har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tyskland
Balmer See

Balmer See Gula banan

Den gula banan kännetecknas främst av doglegs, vattenhinder och omväxlande hål. Banan är kuperad, omgiven av skog och ängar och svagt sluttande fairways, som erbjuder bra utsikt över områdets vackra natur.
Fakta
Balmer See

Balmer See Blå banan

Den blå banan, är den mest krävande, är något längre och har flera vattenhinder. Banan går genom ett växlande landskap med flera hål, som har en vacker utsikt mot havet. Banan har en trevlig layout,strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder gör banan till en mycket trevlig golfupplevelse!
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta