Gut Apeldör

Golfpaket till Gut Apeldör 19/4-31/10 sön - tor 19/4-31/10 fre-lör
fre-lör

3 nätter i dubbelrum
frukost
3 middagar
3 dagsgreenfee

4 250 4 650
  • 3 stjärnor
  • 41
  • Kiel 75 km Hamburg 110 km
    Hennstedt 3 km Puttgarden 163 km
  • Gut Apeldör

Härlig rustik golfanläggning, Gut Apeldör
Här bor man i en lugn avkopplande miljö långt borta från stress. Apeldör är hem för Big Apple som betraktas som en av de bästa banorna i Tyskland designad av berömda golfarkitekten David Krause.

Gut Apeldör

Det här en gemtylig golfanläggning belägen 8 mil väster om Kiel i en avkopplande lantlig miljö. Gut Apeldör håller en högklass, hotelldel och klubbhus är byggda i en rustik lanthus stil.

Rum

Hotellet har 41 rustika, ljusa rum, alla rum är ickerökar-rum. Många rum har fin utsikt över golfbanan. Det finns fritt WiFi på anläggningen.

Restaurang

Njut av god mat och dryck vid Gutshof Apeldör restaurang som serverar gästerna med läckra, regionala rätter.

Aktiviteter

Efter rundan kan du koppla av i bastun som ligger i det ombyggda vattentornet. Det finns även möjlighet att få massage. Golfanläggningen ligger ett idylliskt landskapet i som gjort för att utforskas. Utanför klubbhuset och hotelldelen ligger mästerskapsbanan BIG APPLE Course och 9 hålsbanan Big 9. Det finns även ett bra träningsområde.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Norra Tyskland har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tyskland

Big Apple


Big Apple är ett av de mest kända golfbanorna i Tyskland. Det är en uppvuxen fin parkbanan med rätt kraftigt ondulerade greener. De utmanande greenerna vaktas av knepiga bunkrar och stora vattenhinder.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

Saker att göra

Det finns mycket att se och uppleva i Schleswig-Holstein regionen.

Bordershop

Border Shop

Ett stopp vid Border Shop är mycket populärt, öppettiderna mån-sön 8.00 – 20.00 Ett annat populärt stopp är Calles som finns i Burg och i Heiligenhafen. Tänk på att växla till Euro då vissa butiker och restauranger inte tar kort. (Ex lågpriskedjan Aldi)

Lubeck

Lübeck

Världskulturstaden Lübeck ” Hansas drottning” är ett av de mest populära resmålen i norra Europa och utsett till ett av UNESCOs världskultur-arv. Lübeck har en härlig medeltidsatmosfär här finns mycket kvar av den imponerade av tegelstensgotiken som i den historiska gamla stan och den kända stadsporten Holstentor Förutom det gamla bjuder staden på ett rikt utbud av aktuella evenemang.

Timmendorfer

Timmendorfer Strand

I Timmendorfer Strand, som är en härlig sommarstad vid havet, dominerar havslivet med dess strandpromenad som är kantad av caféer, butiker och restauranger.

Golfresa

Hamburg

Porten till världen: Vid en hamn kryssning att göra Riesenpötte från hela världen, flytdockor och fascinerande Speicherstadt nära. I mitten av centrum, kan du koppla av en Alster eller Fleetfahrt vid Alster körs. Upptäck hela mångfalden i denna stad: Michel, Jungfernstieg, Neuer Wall, Stadshuset, Monkebergstrasse, Gänsemarkt, Köhlbrandbrücke och Freeport.