Tyskland

Tyskland

Currywurst mit ein Bier Bitte!

Spröd vit sparris på våren, hav av gula rapsfält och gemytliga Bier Stubes. Tyskland lockar inte bara med de fina golfbanorna!

Vi har ett stort antal destinationer till Tyskland, främst i norra delen och vid Hamburg.

Resmål Tyskland
Balmer See
Usedom

Balmer See

Njut av lugnet vid Usedom, Tysklands näst största ö. Det är en idyll omgiven av pittoreska halvöar, stora vassbäddar och fridfulla fiskebyar. Det här är ett måste för den perfekta semestern i det vackra  Mecklenburg-Vorpommern.

Balmer See
Strelasund
Strelasund

Strelasund

Golfpark Strelasund är härlig golfanläggning, vackert belägen drygt 10 mil från Rostock. Här bor man bekvämt äter gott med en fräsch, regional mat och spelar golf på anläggningens två fina banor.

Strelasund
Basthorst
Schwerin

Schloss Basthorst

Njut av golf, bra boende spektakulär golf, god mat och ett underbart spa vid 1800-tals slottet Basthorst nära Schwerin.

Schloss Basthorst
Fleesensee
Fleesensee

Schloss Fleesensee

Schloss Blücher från 1842 är hjärtat i Fleesensee. Det är en unik destination som täcker ett 350 hektar stort område, belägen en timmes bilresa från Rostock.  Här finns tre golfbanor.

Fleesensee
Country Hotel
Timmendorfer Strand

Country Hotel,

Timmendorfer Strand vid den Tyska rivieran bjuder på ett stort urval av trevliga restauranger och charmiga butiker. Här på bor du precis i början av strandpromenaden med den fina stranden mittemot. Du väljer bland flera fina golfbanor i området.

Country Hotel
Hotel Sand
Timmendorfer Strand

Hotel Sand

Här på Hotel Sand bor man precis i början av den mysiga strandpromenaden i Timmendorfer Strand. Välj dina favoritbanor i området, Timmendorfer Strand har ett stort urval av trevliga restauranger och butiker.

Hotel Sand
Grand Hotel Spa & Golf Resort Seeschlösschen
Timmendorfer Strand

Grand Hotel Spa & Golf Resort Seeschlösschen

Ett lyxigt boende med en suverän service. Hotellet ligger vackert vid strandkanten intill strandpromenaden som leder in till Timmendorfer strands mysiga stadskärna.

Seeschlösschen
Golfresidenz
Timmendorfer Strand

Golfresidenz,

Uppskattar du att kunna promenera till golfbanan från hotellet är det här stället! Timmendorfer Strand är en fin 36 håls anläggning (par 72 samt par 61) boendet är mycket fräscht i stora ljusa rum.

Golfresidenz
Strengliner Mühle
Lübeck

Strengliner Mühle

Här bor du och äter gott i en mycket avkopplande miljö på det charmiga och gästvänligt hotell beläget i en lantlig miljö 20 minuter från Lübeck. Du väljer dina favorit banor i området, i hjälper gärna till med råd!

Strengliner Muhle
Hotell Neeth
Kiel

Hotel Neeth

Här bor du på det gemtliga Hotel Neeth beläget 20 km från Kiel. Det ligger ostört på den tyska landsbygden. Ett charmigt familjärt hotell i rustik tysk stil. Du har frihet att välja dina favorit banor att spela.

Hotel Neeth
Gut Apeldör
Apeldör

Gut Apeldör

Upplev den här charmiga golfanläggningen 80 km från den Danska gränsen vid Schleswig-Holsteins västkust i den vackra Dittmarschen regionen. Här bor man i en lugn avkopplande miljö långt borta från stress.

Gut Apeldör
Schloss Lüdersburg
Hamburg

Schloss Lüdersburg

Det här är en av våra absoluta favorit destinationer. Här kan man bara koppla av, äta gott och spela en massa golf! Hela anläggningen har en charmig atmosfär som genomsyrar hela anläggningen.

Lüdersburg
Arosa
Berlin

Arosa Scharmütselsee

Utnämnd till Norra Europas bästa golfhotell. 5* lyxhotell med tre mästerskapsbanor uformade av Nick Faldo, Arnold Palmer eller Stan Eby.

Arosa

Golf i Tyskland

I Tyskland finns en bana för alla smaker, från riktiga linksbanor, utmanande mästerskapsbanor till härliga parkbanor. Med det stora utbudet finns det gott om plats för gäster och golfbanor, klubbhus och annat håller en mycket hög klass! Golfsäsongen här startar tidigare och varar längre än i Sverige många banor kan faktiskt hålla öppet året om.
Golfbanor i Tyskland

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta