Titanic

Titanic 2/1-14/2 15/2-31/3 1/4-27/4 28/4-31/5
7 nätter i dubbelrum
All inclusive
2 Titanic + 1 Kaya + 1 Monty
Transfer till och från flygplats
9 195 10 550 11 195 11 450
Erbjudande 3/1-13/2
7 nätter i dubbelrum
All inclusive
UNLIMITED GOLF
Transfer till och från flygplats och golfbanor
7 795
spasoligGrupprabatt

  • Antalya 40 km
    Antalya flygplats 46 km
    Belek 6 km
    GOLF
    Titanic på plats

Idylliskt läge vid golf och hav
Upplev Belek kustens senaste tillskott en riktigt lyxig pärla där allt är samlat! Här spelar du fritt på Titanics egna bana, njuter av ett suveränt All Inclusive koncept och har tillgång till det här stora hotellets alla faciliteter med tennisbanor, bowlinghall, poolområden och ett underbart Spa.

Titanic Deluxe Golf


Hotellet har ett idylliskt läge vid Titanic banan omgivet av ett unikt naturområde som belönats med "Green Star"- av turistministeriet. Här hittad du över 109 olika fågelarter och 26 trädslag arter med löv och flera frukter och 5500 endemiska växter i 9 arter.

Rum

Titanic Deluxe Golf Belek har 594 rum fördelade över 170 tusen kvadratmeter! De lyxiga rummen har en elegant inredning med en varm atmosfär. Rummen har utsikt över havet, skogen, floden, berget eller golfbanan.

Restauranger

Här finns ett mycket imponerande utbud av restauranger. Förutom den fina bufférestaurangen finns det turkiska, italienska, Beef Grill Club och Sea Food A'la carte-restauranger där världens privilegierade smaker erbjuds gästerna från händerna på mästerkockar. Under din semester kan du uppleva de senaste trenderna av gastronomi på specialdesignade restauranger, barer på kaféer i en spektakulär atmosfär.

Tid för välbefinnande

Här finns verkligen allt! Tennisbanor, bowling, pooler som inklerar en olympiskbassäng. BeFine SPA rymmer över 13.000 m2 där du kan njuta av vattnets renande energi i tropiska jacuzzi, mineralvattenpool (Jet Pool) speciellt upplysta ångrummen, bastur is Grottorum, upplevelse duschar och inomhuspooler. Givetvis finns även de klassiska Hammamen som är vackert utformade, och är en exotisk resa i tiden ottomanska traditionen.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Belek har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Turkiet

Titanic (fd Tat)

En trevlig parkbana med fina vyer mot bergen, naturliga våtlandskap och ett antal hål spelas ända ner till havsbrynet. Det finns tre olika 9 hålsslingor där varje hål har sin speciella karaktär. Hela banan är designade för att undvika blinda hål. Det här är en bana som passar de flesta spelare och det finns fyra olika tees att välja.

Visa
Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Antalya 40 km
Antalya flygplats 45 km
Belek 6 km

GOLF
Titanic