Gloria Resort

Gloria Golf

1/1-29/2 1/3-31/3
7 nätter i dubbelrum
All inclusive
5 greenfee (Gloria New och Old)
transfer till och från flygplats och golfbanor
10 495 12 350
Gloria Verde 1/1-29/2 1/3-31/3
7 nätter i dubbelrum
All inclusive
5 greenfee (Gloria New och Old)
transfer till och från flygplats och golfbanor
9 995 11 550
Gloria Serenity 1/1-29/2 1/3-31/3
7 nätter i dubbelrum
All inclusive
5 greenfee (Gloria New och Old)
transfer till och från flygplats och golfbanor
11 295 13 095
spasoligGrupprabatt

  • Antalya 55 km
    Antalya flygplats 40 km
    Belek centrum 2,5 km
    Gloria Golf Club 1,5 km
  • Gloria Resort

Golf på Turkiska rivieran
Det är svårt att konkurrera med Turkiets Medelhavskust som har allt för en lyckad golfsemester. Här finns de luxösa hotellen, läckra maten och fantastiska golfbanor. Med All Inclusive konceptet där det mesta ingår får man även väldigt mycket för pengarna!

Gloria Resort


Gloria har tre olika hotell. Gloria Golf är ett stilfullt hotell, lummigt beläget på Belek kusten med direkt access till stranden. Gloria Serenity, är ett lyxigt hotell som är lummigt beläget längs med Acisu floden. Hotellet öppnade 2007. Gloria Verde är beläget mitt i ett stort grönområde längs medd Acisu floden. Hotellet öppnade 2001 och totaltrenoverades i årsskiftet 2013/2014.

Rum

Här finns 515 rökfria, smakfullt inredda och rymliga dubbelrum. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar, vattenkokare och balkong.
På Serenity finns 254 rum, 16 suiter och 99 villor. Rummen är rymliga och mäter 39 kvm och alla rum har badrum med dusch och jacuzzi. Rummen är rökfria och välutrustade med telefon, satellit-tv, minibar, vattenkokare och balkong eller terass. Gloria Verde har 144 rum, 128 suiter och 21 villor. Standardrummen är är rymliga och har två Queen size sängar, badrum med dusch och en liten sittgrupp. Samliga rum är rökfria, och utrustade med telefon, satellit-tv, minibar, vattenkokare och balkong.

Restauranger

Här finns ett bra utbud av restauranger och barer för olika smaker. Anatolia och Mosaique är huvudrestauragerna. Sedan finns italiensk, fisk Ottoman, turkisk samt en resturang i klubbhuset. Gloria Verde har en huvudrestuarang med öppen buffé som dukar upp för frukost, lunch och middag. Dessutom finns ytterligare fyra a la carte restauranger varav tre är öppna för middag. De har olika teman såsom Garuda- asiatiskt, Bazilika - franskt, Nepotuno- snack.
På Serenity finns ett varkligen allt att välja bland! Det finns en huvudrestuarang, Tetrasomia, med öppen buffé som dukar upp för frukost, lunch och middag. Dessutom finns ytterligare fyra a la carte restauranger med olika teman Le Jardin du printemps-franskt, Komnenos -mellanöster, Sha - asiatiskt, River blending - fisk. Sedan finns en mängd snackbarer och pubar.

Spa & Wellness

Serenitys fina spa område som mäter 3 500 m². Här finns en 65 och en 90 gradig bastu, relax zon, inomhuspool, två ångrum och Hamam. Gloria Serenity Gloria Serenity har ett vackert grönskande trädgårds och poolområde. Du kan välja bland 6 olika utomhuspooler och det finns en inomhus pool. Här finns mycket att göra för en aktiv semeter med tennisbanor, Yoga, Tai Chi. Som gäst på Gloria Verde har du fri tillgång till det över 1 800 m² stora Spaet. Här finns BIO bastu, finsk bastu, relax zone, inomhus pool, Hamam och Thalasso pool. Här finns mycket att göra på hotellet, varje dag kan du ta del av ett digert program med underhållning, aktiviteter och träning med FIT Gloria som Body Pump, spinning, yoga. Gloria Verde Här på Gloria Verde finns ett stort poolområde med nio utomhuspooler och två inomhuspooler.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Belek har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Turkiet

Gloria Old

Det här är en av de första banorna på Belek kusten. Det är en omväxlande och trevlig bana med uppvuxna pinjeträd som kantar en välskött fairway.
Fakta

Gloria New

Det här är omväxlande och populär bana som varit värd för flera större mästerskap. Den är en välskött parkbana som är relativt lång. Det mest kända hålet är par 3 hålet på den 17e. Med en ö-green som är inspirerad av det berömda 17:e hålet på TPG Sawgrass.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

Avstånd Antalya 55 km
Antalya flygplats 40 km
Belek centrum 2,5 km

Gloria Golf Club 1,5 km