Cornelia Resorts

Cornelia Deluxe

21/2-31/3 1/4-23/4 24/4-5/5 6/5-15/6
7 nätter i dubbelrum Deluxe
All inclusive
4 x Faldo
Transfer till och från flygplats och golfbanor
9 695 10 295 11 195 11 695
FYND!! 3/1-20/2
7 nätter i dubbelrum
All inclusive
UNLIMITED GOLF
Transfer till och från flygplats och golfbanor
7 450
Cornelia Diamond 3/1-20/2 21/2-10/3 11/3-23/4 24/4-5/5
7 nätter i dubbelrum
All inclusive
3 x Faldo + 1 x Montgomerie
Transfer till och från flygplats och golfbanor
10 850 11 495 12 395 12 895
FYND!! 3/1-20/2
7 nätter i dubbelrum
All inclusive
UNLIMITED GOLF
Transfer till och från flygplats och golfbanor
8 650
spasoligGrupprabatt

  • Antalya 44 km
    Antalya flygplats 49 km
    Belek centrum 3 km

    Cornelia FALDO GC 0 km
  • Cornelia

Lyxigt 5* All Inclusive hotell utöver det vanliga
Njut av en golfresa till den turkiska Rivieran och ett av kuststräckans allra lyxigaste All inclusive hotell.

Diamond Golf Resort & Spa


Det här är ett spektakulärt 5-stjärnigt lyxhotell där du verkligen kan njuta av All Inclusive-boende utöver det vanliga! Hotell har en unik design, sexkantiga former, som två C mittemot varandra, med en böj vänd mot havet och den andra mot Taurusbergen, den böljande pinjeskogen och hotellets egna golfbana.

Rum

De lyxiga rummen har allt man kan begära av ett 5-stjärnigt hotell. Cornelia Diamond är stort, här finns 600 rum. Alla har en vacker utsikt mot trädgården, bergen Faldo banan eller vänt hot havet.

Restauranger

Mat och dryck håller en mycket hög klass och det finns ett stort urval av restauranger. Föutom huvudrestaurangen finns special restuaranger, vissa ingår fritt i Allinclusive några har ett mindre tillägg. Sapore, Medelhavs inspirerad meny, Sumach, Locantha, Forest Pub, Tai Pen, Fissh & Love, Bubble Golf, Bubble Fresch, Barbeque Restaurant. Huvudrestaurangen har en enorm buffet, som håller en mycket hög klass och är vackert upplagd. På buffen hittar man verkligen det mesta! Här servers måltider under hela dagen.

Spa & Wellness


Mot havet finns ett vackert designat område med en serie sammanlänkade pooler som leder ner till havet. Här finns broar, en amfiteater, små specialiserade a la carte restauranger och barer som ger en verkligt unik känsla CorneliaEn av de största attraktionerna på Cornelia Diamond Resort är dess stora Spa, som är det största och mest imponerande i Belek.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Belek har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Turkiet
Faldo Course

Nick Faldo Course

27-håls banan består av tre slingor, The King, The Queen och The Prince Course. Faldo-anläggningen ligger inbäddad i ett böljande sanddyn landskap med mängder av små kullar. De relativt smala fairwaysen kantas av paraplypinje som bildar korridorer. Faldo banan tillhör en av de mer utmanande i Belek området. Här finns ett antal vackra sjöar förhöjda tees, en hel del dog legs.
Fakta

Gloria Old

Det här är en av de första banorna på Belek kusten. Det är en omväxlande och trevlig bana med uppvuxna pinjeträd som kantar en välskött fairway.
Fakta

Gloria New

Det här är omväxlande och populär bana som varit värd för flera större mästerskap. Den är en välskött parkbana som är relativt lång. Det mest kända hålet är par 3 hålet på den 17e. Med en ö-green som är inspirerad av det berömda 17:e hålet på TPG Sawgrass.
Fakta

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

Avstånd

Antalya 44 km
Antalya flygplats 49 km
Belek centrum 3 km


Golf
Cornelia FALDO GC 0 km
Övriga golfbanor
Carya GC 9,2 km
Kaya 8,6 km 
Titanic GC  12,3 km
National GC  9,6 km
Montgomerie GC 2,7 km
Lykia Links GC 28 km