Golresa Turkiet

Turkiet

golf allt inkluderat

Den turkiska riverans pärla - Belek, erbjuder förstklassiga golfbanor och lyxiga Allinclusive hotell som kantar den milslånga sandstranden.

Resmål Turkiet
Sueno Golf Resort
Belek

Sueno Resort

Här finns dels ett lite mindre hotell samt ett splitternytt lyxigt hotell beläget mellan driving rangen och stranden. Här på Sueno resort allt är samlat, från det att du checkar in har du allt på samma ställe!

Sueno Resort
Titanic
Belek

Titanic

Titanic Deluxe Golf Belek är ett av de senaste tillskotten på den turkiska Rivieran. Det är ett splitternytt lyxigt, elegant, All Inclusive hotell med ett idylliskt läge vid golf och hav. Här finns allt för en perfekt golfsemester!

Titanic
Cornelia Diamond
Belek

Cornelia Hotels, Diamond

Magnifikt lyxigt All inlusive hotell utöver det vanliga! Här bor du bekvämt precis vid stranden med tillgång till ett enormt poolområde och golfbanorna ligger tätt intill.

Cornelia
Gloria Resort
Belek

Gloria Resort

Njut av en golfresa till det stilfulla Gloria Resort. En komplett Resort med tre olika hotell, två egna 18 hålsbanor samt en 9 hålsbana. Här bor du med ett bekvämt All Inclusive konceptet

Gloria Resort

Golf i Turkiet

Turkiet och framför allt Belek på den Turkiska Rivieran är idag etablerad som Europas nya golfkust. Det är en ung golfdestination, den Turkiska golf federationen har bara funnits sedan 1996. Första banan kom till 1994, därefter har en fullständig golfboom skett i landet. Turkiet har målmedvetet byggt upp ett golfparadis på den Turkiska Rivieran där man tagit hjälp av de allra bästa bandesigners som Ryder Cup kaptenen Colin Montgomerie som designat Maxx Royal och Nick Faldo som utformat Cornelia banorna. Kännetecknande här i Turkiet är att man inte sparar på något när det gäller underhåll, material och utomordentliga klubbhus. Detta tillsammans med de luxuösa hotellen, det milda vinterklimatet gör Belekområdet till en fullträff som golfdestination året om.

Golfbanor i Turkiet

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta