Panorama

Panorama Golf Resort
3 nätter i dubbelrum
frukost
3 dagsgreenfee
3 750
4 nätter i dubbelrum
frukost
4 dagsgreenfee
4 850
  • 135

  • Prag flygplats 86 km
    Prag city 66 km
    Kácov 2,5 km

Boka in en prisvärd golfweekend till Tjeckien och Panorama Golf Resort. Här bor du på första parkett vid 27 hålsbanan, krydda golfresan med ett besök i den vackra staden Prag eller varför inte ett lokalt ölbryggeri.

Panorama Golf Resort

Panorama Golf Resort är belägen 66 km från centrala Prag i det pittoreska landskapet vid Posázaví, nära staden Kácovs. Det är en ny golfanläggning som erbjuder ett bekvämt boende och 27 högkvalitativa hål som är en rolig spelupplevelse för golfare i alla kategorier.

Rum

Boendet är i lyxiga och bekväma rum direkt i klubbhuset som har en häftig design. Det är ett litet, personligt hotell med 10 dubbelrum och 4 sviter. Här bor man på första parkett med en härlig utsikt över golfbanan och det böljande landskapet. Rummen är rymliga och stilfullt möblerat, alla rum har mycket trevliga möblerade terrasser.

Restaurang

Här på Panorama Golf Resort behöver du inte förflytta dig för middag om du inte vill. Resturangen är även den i klubbhuset. Här erbjuds en meny från det traditionella tjeckiska köket tillagad från färska regionala råvaror.

Aktiviteter

Öl och Tjeckien går lite hand i hand. Vill du lära dig mer om denna dryck så passa på att besöka det lokala Hubertus Brewery som ligger i den trevliga orten Kácov 2,5 km från Panorama. Här visar man den traditionella tjeckiska ölproduktionen. Rundtur som kan kombineras med god ölprovning i bryggerestaurangen. Vill du finslipa på golfformen finns ett omfattande träningsområde med flera putt- och chip områden, träningsbunkrar och driving range med 10 täckta och 35 utslagsplatser på gräs.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns flera härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tjeckien
PanoramaGolf

Panorama Golf

Panorama består av tre 9-hålsslingor, Forest, Meadows och River som spelas i olika kombinationer. Forest, är som namnet antyder har banan en skogskaraktär. Den går igenom ett skogsparti, det är en relativt smal bana med snabba greener. Meadows ligger mitt bland stora ängar och här har man vidsträckta vyer över landskapet. Den har en lite öppnare karaktär, det finns en rätt tuff ruff som kantar banans böljande fairways. En del bunkrar får man också ta med i spelet. River slingan går längs med Sázava floden, här finns några dolda hål. Alla 27 hål erbjuder en bra variation det blir en riktigt rolig och omväxlande spelupplevelse.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

Prag flygplats 86 km
Prag city 66 km
Kácov 2,5 km