Konopiste

Konopiste
3 nätter i dubbelrum
frukost
2 dagsgreenfee
3 095
4 nätter i dubbelrum
frukost
3 dagsgreenfee
3 995

  • 135

  • Prag flygplats 75 km

Golfa på Tjeckien största Golf Resort, här har du allt samlat med ett boende i slottsmiljö och 45 golfhål att pegga upp på. Kan du slita dig från golfen finns Prag en halvtimme bort.

Konopiste Golf & Spa Resort

Konopiste Golf & Spa Resort är belägen cirka 30 min bilresa från centrala Prag och 45 min bilresa från Prags flygplats. Det är en stor resort som inramas av en vacker natur. Här finns allt samlat kring Konopiště slottet som omges av den stora slottsparken och 45 hål golf och bra träningsmöjligheter.
Kring slottet finns 18 byggnader som totalt har 133 dubbel rum och två lägenheter. Dubbelrummen ligger i Castle Hotel och andra fyra angränsande renoverade byggnader, kallade Creek House, Steak House, Forrest House och Garden House. Rummen har varierande storlek, de är utrustade med TV, minibar, värdeskåp, och gratis wifi.
Det finns två restauranger i Golf Resort Konopiště. I slottet finns Tee nr. 19 och huvudrestaurangen Steak House St. Florian . Båda restaurangerna erbjuder en kulinarisk upplevelse fokuserad på europeiskt men särskilt traditionellt tjeckiskt kök med ett brett urval kvalitetsviner.
Här finns ett nyöppnat Spa med bl a inomhuspool, bubbelpool, bastu där du kan koppla av efter en dag på banan.
Vid Konopiste finns två 18-håls banor, Radecky Course och D’Este Course samt en 9-håls bana. Vid sidan av golfen är det möjlighet att ordna turer till ”Konopiste castle”, ölprovning på bryggeri i närheten och naturligtvis en tur till centrala Prag.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns flera härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tjeckien
Konopiste

Radecký

Det här är mästerskaps bana som utvecklats i samarbete med Europeiska PGA. Banan som har en parkkaraktär smälter fint in i ett mjukt böljande landskap. Här finns har intressanta skogspartier där fairway kantas av stora träd, många bunkrar och vattenhinder
Fakta
Konopiste

D´Este Course

Konopistes andra bana har även den en skogs/parkkaraktär. Banan går igenom ett vackert parklandskap med många gama träd och fina vattenhinder som hål 9 där greenen ligger ute på en ö med bara en smal gångväg dit.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta