Simola Golf Resort

Golfpaket till Simola
Sydafrika har så mycket att erbjuda så vi skräddarsyr gärna ditt paket. Hur länge du vill vara borta och om du vill bo på ett ställe eller kombinera med kapstaden, Safari vid Gondwana, eller kanske en annan anläggning. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag till dig!

 • George flygplats 70 km
  George km
  Knysna 7 km
  Kapstaden 491 km
  Port Elisabeth 268 km
  Pezula GC 14 km
  Fancourt 70 km
  Gondwana Game Reserve 131 km

En pärla längs med Garden Route!
Vackert, spektakulärt belägen lyxig golfanläggning intill Jack Nickulas Signature golfbanan med Knysna och Indiska Oceanen i bakgrunden.

Simola Golf & Country

Det här är en riktig pärla som är vackert belägen 7 km från Knysna längs med The Garden Route. Det lyxiga, eleganta 5* hotellet har en spektakulär en spektakulär vy över resortens Jack Nicklaus Signature golfbana och Knysna, Knysna Lagoon och Indiska oceanen i avstånd. Simola Hotel, Country Club & Spa, ligger som nummer 4 på TripAdvisor: s topp 10 destinationer i Afrika 2015 och även blivit framröstad av golfresebranchen till årets destination 2014.

Rum

Med boende för 160 gäster fördelat på fyrtio 2 sovrum sviter som ligger en kort promenad från hotellets allmänna utrymmen. De välutrustade suiterna är mycket rymliga på 145 m 2. Alla har två badrum, en öppen planlösning med matplats, vardagsrum, kök och rymlig, täckt uteplats med gasbraai (grill). Interaktiv TV med LCD-skärm och DVD-spelare med surroundljud, trådlöst internet, golvvärme, luftkonditionering. Vill du själv laga mat är köken utrustade med platt-kokplatta, ugn, mikrovågsugn och kylskåp med frys. Du kan välja att bara använda sovrummet och vardagsrummet - i vilket fall det andra sovrummet kommer att stängas av från resten av sviten.

Restauranger

Här vid Simola äter du gott och inte minst njuter av den fantastiska utsikten! Restaurangen är öppen för frukost och middag varje dag.

Faciliteter

Här vid Simola finns även ett spa och gym, inomhus- och utomhuspooler, konferensrum och möjlighet att hyra MTB-cyklar

Golf

Här njuter man av en härlig golfupplevsle vid Jack Nicklaus Signature banan. Det finns även andra banor i området vi rekommenderar om du vill testa flera. Kontakta oss för förslag.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Sydafrika har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Sydafrika

Simola

Simola banan är högt belägen i bergen ovanför Knysna med en fantastisk vy över lagunen och Indiska Oceanen. Det är en variationsrik, kuperad parkbana designad av golflegenden Jack Nicklaus. Trots att banan ligger högt är den naturligt skyddad från vinden. Banans har en bra layout som erbjuder spännande golfutmaningar för spelare på alla olika handicapnivåer. Här finns flera utslagsplatser att välja mellan.

Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Internationella flygplats 21 km

GOLF