Sydafrika, Fancourt

Golfpaket till Fancourt
Sydafrika har så mycket att erbjuda så vi skräddarsyr gärna ditt paket. Hur länge du vill vara borta och om du vill bo på ett ställe eller kombinera med kapstaden, Safari vid Gondwana, eller kanske en annan anläggning. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag till dig!

 • George flygplats 9 km
  George 7 km
  Knysna 67 km
  Kapstaden 432 km
  Simola GC 70 km
  Pezula GC 74 km

Bästa av Sydafrika!
Fancourt är Sydafrikas främsta ’Leisure Resort’, och medlem i ”The Leading Hotels of the World” Resorten har även mottagit flera prestige fyllda priser som golfresebranschens pris för Golf Resort of the Year.

Fancourt Hotel & Spa

Fancourt är mycket vackert belägen i hjärtat av Garden Route mitt emellan Kapstaden och Port Elizabeth med Quteniqua-bergen som en bakgrund. Hela anläggningen täcker ett 613 hektars stort område som inkluderar tre egna golfbanor.

Rum

Hotellet förenar tradition med modern modern lyx och klassisk elegans som erbjuder ett boende som passar alla smaker. Det finns 115 lyxiga rum och sviter, som är utspridda på resorten i olika typer byggnader och kategorier. Klassika och anrika Manor House som är den äldsta byggnaden med suiter och Lyxury rooms där det tom ingår en egen Butler! Givetvis finns andra kategorier om man har en annan budget.

Restauranger

Här på Fancourt njuter av god mat och vin nästan lika mycket som av som golfen. Med fyra variationsrika restauranger finns något för alla tillfällen. Henry White’S erbjuder en meny med klassiska, lokala kulinariska rätter med en modern tappning. Restaurangen finns i Manor House som ger en atmosfär av tidlös lyxig charm. Är du sugen på en mer avslappnad miljö erbjuder La Cantina en traditionell italiensk meny med allt från hemlagad pasta till saftiga biffar. Monet restaurang erbjuder en café bistro atmosfär med utsikt över Outeniquas golfbana med vackra Outeniqua bergen som bakgrund. Här erbjuds en fransk inspirerad meny som är lokal och säsongsbetonad. Efter golfrundan är det gott att slinka inom Club Lounge och njuta av en bit mat i klassisk amerikansk klubbstil. Här har man en parkett plats vid Montagu banans 18: e green. och har blivit den vanliga änden efter ett bra spel.

Faciliteter

Fancourt har en hel uppsjö av faciliteter och aktiviteter så här går men verkligen inte sysslolös om man inte bara vill ligga vid poolen. Som spa med pool, bastu och jacuzzi, välutrustat gym, tennis och cyklar. Det finns WiFi på Resorten.

Golf

Nog för att hotellet håller mycket hög klass men det är nog de tre värlsbanorna som är den största attaktionen och 2014 är alla tre rankade top 20 i Sydafrika, Links Course är rankad 1:a.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Sydafrika har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Sydafrika

Fancourt Montagu

Montagu är en av Fancourtsanläggningens tre fina banor. Den är ursprungligen designad av Gary Player och har utvecklats till en av de finaste parkbanorna i Sydafrika. Banan är välplanerad för att vara en skön utmaning med trädkantade hål i en varierad och kuperad terräng. Banan har en vacker inramning med bergen i bakgrunden.

Fakta

Fancourt Outeniqua

Namnet på banan kommer från Outeniqua bergen som ger en vacker inramning vid Fancourt. Det här är en välskött och välplanerad parkbanan som är rankad som 14 i Sydafrika. Outeniqua banan är även den designad av Gary Player. Den uppfattas som något enklare än Montagu banan. En del av utmaningarna ligger i välplacerade bunkrar och en hel del vattenhinder som finns i spel i drygt hälften av alla hål.

Fakta

Fancourt Links

The Links är rankad som nummer ett i Sydafrika och nummer 38 i världen av Golf Digest. Det är en banan bara erbjuder ett fåtal speltider för gäster som endast går till speciellt inbjudna eller Fancourt hotellets gäster. The Links värd några av de mest prestigefyllda turneringar i världen, inklusive Presidents Cup (2003), SA Open (2005) och 2012 Volvo Golf Champions European Tour. Banan är ett riktigt mästerverk som är inspirerad av den berömda linksbanor från brittiska öarna.

Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Internationella flygplats 21 km

GOLF