Woodlands Country Club

<
Golfpaket till Woodlands Country Club 1/5-31/10
sön - tors
1/5-31/10
fre - lör/helgdag
1 natt i dubbelrum
Frukost
1 tvårätters middag
2 dagsgreenfeeinkl banguide och rangebollar
1 895 2 295
2 nätter i dubbelrum
Frukost
2 tvårättersmiddagar
3 dagsgreenfee inkl banguide och rangebollar
2 995 3 595

  • Örkelljunga 10 km
    Helsingborg 39,5 km Köpenhamns flygplats 128 km

Bekväm ”Golf-hemester” i vackra Skåne! En avkopplande vistelse i den skånska naturen med boende mitt på banan.

Woodlands Country Club

Ibland behöver man inte ta sig så långt för en härlig golfupplevelse. En golfresa inom Sveriges gränser är inte bara trevligt utan även snällt för miljön. En perfekt ”getaway” för vännerna, paret eller familjen. Eller varför inte golfligan?
Woodlands Country Club är belägen mitt i den skånska naturen, cirka 1 mil söder om Örkelljunga. Anläggningen erbjuder hotellboende men även mycket fina hus att hyra. Dubbelrummen är rymliga och har trevliga terrasser att koppla av på efter dagens utmaning på golfbanan. Husen är hela 150 kvadratmeter med 4 dubbelrum och 2 badrum – perfekt för den större familjen eller golfligan. Våra priser avser hotellboende.
Anländer du med bil kan du bekvämt parkera den precis utanför boendet. Både hotellrummen och husen ligger på bekvämt gångavstånd från första tee och klubbhuset. I klubbhuset finns receptionen, golfshop, restaurang och ett omklädningsrum med dusch och bastu.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Woodlands

Woodlands Country

Woodlands Country Club är en park- och skogsbana. Här erbjuds 27 trevliga golfhål uppdelat i slingorna ”Pine”, ”Cedar” och ”Magnolia”. Slingorna Pine och Cedar designades av Hans Fock och öppnade upp för spel 1991. Den senaste slingan, ”Magnolia”, stod klar för spel 2010 och är designad av Donald Steel. Banan är lätt kuperad men med en del generösa fairways. Hålen är varierade och omgivningen vacker. Det allra vackraste hålet sägs vara ”Floridahålet” som är ett ganska kort hål med klurigt. Här kan man se en kyrkoruin från 1200-talet. Här finns goda möjligheter till golfträning med rangemattor under tak, stora puttinggreener och en korthålsbana för närspelsträning.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta