Hotell Riviera Strand

<
Golfpaket till Bjärehalvön och Hotel Riviera 1/4-31/10
1 natt i dubbelrum
Frukost
1 tvårätters middag
1 greenfee Båstad eller Bjäre
1 850
2 nätter i dubbelrum
Frukost
2 middagar
2 greenfee Båstad eller Bjäre
3 795
Priserna gäller ej under tennisveckorna
paddle

  • Halmstad 38 km
    Helsingör 71 km

    GOLF
    Båstad GK 4 km
    Torekov GK 12 km

  • Hotel Riviera

Hotel Riviera byggdes som ett av Sveriges första badortshotell i början på 1930-talet.
Hotellet var ett lyxigt hotell vid den finkorniga sandstranden som kallades Sveriges Riviera. Det var ett mycket omtyckt hotell och dansställe med sin vackra innergård och terrass.

Hotell Rivera Strand

Båstad lockar med hav, sand och vacker natur och inte minst riktit fina golfupplevelser. Hotel Rivera ärfantastiskt placerat vid stranden i ett lugnt och avkopplande läge. Hotellet har en härlig atmosfär och en känsla av lyx och komfort.

Lägenheter av högklass

Hotel Riviera Strand har 148 lägenhetssviter i mycket hög standard, som har antingen direkt utsikt mot hav och strand, den vackra hotellträdgården eller Malenskogen. Lägenheterna finns olika storlekar och varianter, alla med sovrum, allrum, badrum och ett litet kök. Perfekt för grupper!

Här njuter du verkligen av god mat i en mycket vacker miljö.
Vid poolhuset kan du ta en bastu och blicka ut över havet eller mjuka upp stela muskler i utomhus jacuzzin. Riviera Hotell är ett populärt sporthotell och erbjuder väldigt bra träningsmöjligheter. Här finns ett fräscht och välutrustat gym med de senaste konditions- och styrketräningsutrustningen.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Båstad GK

Båstad GK gamla banan

Banan är Sveriges näst äldsta 18-hålsbana, ritad av arkitekterna Hawtree & Taylor. Den har typiska drag av en engelsk parkbana, med väl inbunkrade ondulerade greener. Bland de som premiärdagen gjorde par och bogeys var dåvarande kronprinsen som tillsammans med prins Sigvard och generalkonsul Carl Bergsten belåtet kunde konstatera: ”Detta är en av de förnämsta banorna i Sverige, ja i hela Norden”. Ett omdöme som stått sig genom åren. Banan kännetecknas av en intressant arkitektur och en fantastisk utsikt över Laholmsbukten.
Fakta
Båstad golfklubb

Båstad GK nya banan

Båstad Nya banan invigdes 1990 och är en bana med park-/hedkaraktär. Den är mer öppen än Gamla Banan och erbjuder från främre tees ett omväxlande, roligt spel, där utmaningen kanske främst består i att bemästra de upphöjda, ondulerade greenerna, medan låghandicaparens utmaningar består i längd och i precision för att hålla bollen kvar på fairway. Väl inbunkrade greener och vattenhinder belönar den taktiske spelaren. Nya Banan har 6 olika teeval. Internationella tävlingar som spelats här är bl.a. PING Junior Solheim Cup och Challenge Tour tävlingen The Princess. Banarkitekt är Tommy Nordström.
Fakta
Torekov golfklubb

Torekov GK

Torekovs golfbana - med skön linkskaraktär! Längst ut på Bjärehalvön, med utsikt mot Hallands Väderö - där vågorna från Kattegatt möter den skånska kusten, ligger Torekovs GK. Banan som är en klassisk linksbana har en karaktär som bjuder på stor variation i spelsituationer. Att behärska olika typer av slag hjälper dig därför att möta banans utmaningar. Torekovs golfbana som är öppen nästan hela året är en bana med många "olika ansikten" - beroende på väder och vind.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta